Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Alphians DS1 - JRC Ducks DS1
 

 

Slagkracht dames Ducks leidt tot overwinning op Alphians

Op een winderige zondag 10 september speelden de dames van Ducks uit tegen Alphians in Alphen aan de Rijn. Drie weken geleden werd van dit team thuis verloren met 3-7. De dames van Ducks namen zich voor nu revanche te nemen. 

De eerste inning begon goed voor Ducks: het eerste punt werd gescoord en Ducks kwam meteen op voorsprong. Alphians scoorde namelijk niet. Ook in de tweede inning wisten de dames van Ducks verschillende honkslagen te slaan, waaruit weer een punt gescoord kon worden. Alphians deed niks terug en Ducks stond na de tweede inning met 0-2 voor. 

In de derde inning lukte het Ducks niet om druk te blijven zetten. Alphians kwam langzaam in de wedstrijd en scoorde hun eerste punt. Tussenstand: 1-2. Ducks breidde het verschil in de vierde inning verder uit, twee punten werden gescoord. Zo stond Ducks na vier innings voor met 1-4. 
Ook in de vijfde inning scoorde Ducks twee punten, Alphians wederom nul. De voorsprong werd uitgebreid naar 1-6 en de overwinning kwam nu wel erg dichtbij.  
Ducks sprokkelde puntje voor puntje bij elkaar, zo ook in de zesde inning. Nu werd één punt gescoord. Het lukte Alphians ook in de zesde inning niet om iets in te brengen. Zo stond het na de zesde inning 1-7 voor Ducks. 

Hoewel Ducks ver voor stond in de laatste inning, bleven de dames voor Ducks fel aan slag. Er werden nog twee punten bij gescoord. Nu was het verschil wel erg groot en leek het niet meer mis te kunnen gaan voor Ducks. In de tweede helft van de laatste inning hield Ducks zich staande. Er werden geen punten meer toegestaan. 
De dames van Ducks speelden goed en wonnen deze wedstrijd terecht. Er werden maar liefst 11 honkslagen geslagen, waardoor Ducks de voorsprong niet uit handen gaf. De wedstrijd werd gewonnen met 1-9. 

Beste slagvrouw Ducks: Jooske Dörfel en Brechje Smit (beide 1.000)

Bron: JRC Ducks
Auteur :Ilon van Gurp
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


10-09-2017
 
 
Alphians DS1 - JRC Ducks DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)