Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal Senioren Ducks DS1- Storks DS2
 

 

Softbal dames Ducks wint laatste wedstrijd van het seizoen

Op zondag 1 oktober stond alweer de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma van de softbal dames Ducks. Ditmaal was Storks uit Den Haag de opponent. Dit seizoen werd eenmaal verloren en eenmaal gewonnen van deze tegenstander. Het beloofde daarom een mooie wedstrijd te worden.
Storks begon enorm sterk aan slag.

Maar liefst drie honkslagen werden in de eerste inning geslagen, waardoor twee punten gescoord werden. Het lukte Ducks om hier zelfs nog een schepje bovenop te doen.  De hele slagvolgorde van Ducks kwam in de eerste inning aan slag. Vier honkslagen werden geslagen en zes punten werden gescoord. Dit bracht de stand al op 6-2 na de eerste inning.
Tijdens de tweede inning bracht Storks hier niets tegenin. Ducks daarentegen bleef aanvallend spelen en de stand werd 9-2. Ook de derde inning was snel voorbij voor Storks en er werden geen punten gescoord door de Haagse dames. Ducks bleef strijden en nu was de tussenstand 10-2. Deze wedstrijd leek dus al snel in de pocket voor Ducks.

Maar Storks gaf zich niet zo snel gewonnen. Storks kwam terug met vier honkslagen in de vierde inning en scoorde vier punten. Ducks bleef onvermoeid door spelen en er werd weer een puntje gescoord in de vierde inning. Tussenstand: 11-6.
De dames van Storks probeerden door te gaan in de vijfde inning waar ze gebleven waren. Er werd een honkslag geslagen en een punt gescoord. Ducks scoorde niet en de tussenstand was na vijf innings 11-7.

Tijdens de zesde en zevende inning konden beide teams niets meer veranderen aan de tussenstand. Zo werd de eindstand 11-7 in Boxtel. De dames van Ducks pakten weer punten en sloten dit seizoen in de tweede klasse sterk af. Ducks kan trots en tevreden terugkijken op een mooi seizoen, waarin prachtige wedstrijden gespeeld werden en van sterke tegenstanders gewonnen werd. Er werd beter gespeeld dan vorig seizoen. Ducks speelt aanvallend en verdedigend sterk en wordt steeds sterker. Het is een team dat van bijna alle tegenstanders dit seizoen wist te winnen. En volgend jaar zal Ducks daarmee doorgaan.
Beste slagvrouw Ducks: Janne de Haan en Ilon van Gurp (.666). 

Uitslagen:
30-9-2017 Softbal Aspiranten  Ducks AS1 Jeka AS1 8-10
BeeBall Major League  Nuenen Lions Ducks BM1 22-18
Softbal Aspiranten Jeka AS1 Ducks AS1 13-5
Honkbal Pupillen  Ducks PH1 Blue Lions Tilburg PH1 5-10
Softbal U17  Ducks U17-1 Jeka U17-1 3-19
Honkbal Pupillen  Blue Lions Tilburg PH1 Ducks PH1 9-5
Softbal U17  Ducks U17-1 Jeka U17-1 3-13
1-10-2017 Softbal Senioren Dames  Ducks DS1 Storks DS2 11-8
Programma:
7-10-2017 Honkbal Aspiranten  Ducks AH1 Stags AH1 14:00
14-10-2017 Honkbal Aspiranten  Blue Lions Tilburg AH1 Ducks AH1 11:3001-10-2017
 
 
Softbal Senioren Ducks DS1- Storks DS2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)