Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal senioren Ducks onderuit tegen Islanders
 

 

Softbal senioren Ducks onderuit tegen Islanders

Op zaterdag 1 juli speelden de dames van Ducks uit tegen Islanders. De afgelopen 4 wedstrijden werden gewonnen,  maar Islanders staat bekend als een hele sterke tegenstander.
De eerste inning probeerde Ducks meteen druk te zetten en liepen alle  honken vol. Helaas lukte het Ducks niet om tot scoren te komen. Iets dat Islanders wel lukte. Hun eerste slagvrouw sloeg een driehonkslag en hun tweede slagvrouw een tweehonkslag en Ducks kreeg het meteen moeilijk. Toch bleef de schade beperkt, Islanders scoorde twee punten.
In de tweede en derde inning veranderde er niets aan de stand. In de vierde inning wel: Ducks scoorde niet, maar Islanders scoorde drie punten. Dit was te wijten aan de slagkracht van Islanders, maar ook aan wat verdedigende foutjes. Zo werd de tussenstand 5-0 voor Islanders.
Tijdens de vijfde inning scoorde Ducks nog steeds niet. Islanders toonde ook nu weer waarom zij kans maken op het kampioenschap. Zij wisten nog twee keer de thuisplaat te bereiken, waardoor de wedstrijd vroegtijdig tijdens de vijfde inning werd beëindigd. Islanders won overtuigend en terecht met 7-0 van Ducks.

Woensdag staat de laatste wedstrijd voor de zomerstop op het programma. De tegenstander is dan Cardinals uit Oss. Daarna wordt bekend of Ducks bij de bovenste helft of de onderste helft in de stand eindigt, wat bepalend is voor het programma na de zomerstop.

Beste slagvrouw Ducks: Colette Wind en Elke Mutsaards (.500)

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


01-07-2017
 
 
Softbal senioren Ducks onderuit tegen Islanders
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)