Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

First Pitch JRC Ducks
 

 

Geen winst na de ceremoniële First Pitch Ducks op Starlights

Zondag 8 april was het dan eindelijk zo ver: de langverwachte seizoensopening van JRC Ducks. Na de ceremoniële First Pitch, gegooid door Paul Smulders, kon het seizoen bij Ducks officieel geopend worden. Het 1e honkbalteam van Ducks was gebrand om te winnen in de derby Ducks - Starlights.

Startend werper Jeroen van Nes begon sterk door de eerste slagman van de Schijndelaren op een strikeout te pakken, maar liet daarna een man lopen en gooide de daaropvolgende slagman raak. Na nog een slagman op vier wijd te laten gaan pakte hij Bwino Leermakers op een strikeout maar kreeg daarna een honkslag om de oren. Er zouden drie punten binnen komen deze inning. 
Ducks moest aan de slag en begon goed, dankzij een honkslag van de leadoff hitter Yannick Brechenmacher. Echter wist Ducks niet te kapitaliseren, maar kon Max Denteneer wel scoren op een wild pitch, waardoor de stand 1-3 was.

Starlights opende opnieuw het offensief en kwam tweemaal tot scoren in de tweede inning dankzij twee honkslagen. Gelukkig wist Ducks een punt terug te pakken: Van Nes werd binnengebracht door Kees van Dooremalen.Wederom wist Starlights te overtuigen en in de derde inning scoorden zij wederom twee maal, wat leidde tot een tussenstand van 2-7. Aan beide kanten bleef het stil aan slag tot de vijfde inning: door honkslagen van Youri van Dulken, Max Denteneer, Remco van Nistelrooij en Jan van der Wielen kwam Ducks gestaag terug, met een tussenstand van  5-7. Maar de Schijndelaren lieten het er niet bij zitten en pakten in de zevende inning twee punten terug. De Boxtelse formatie had hier geen antwoord op en in de negende inning incasseerde zij nogmaals twee punten op een honkslag en fouten. Er werd nog één punt terug veroverd maar met dat punt bleek de eindstand bereikt: 6-11.

Een wedstrijd met genoeg kansen voor beide partijen en een verdiende winst voor Starlights. Beste slagman aan de zijde van Ducks: Remco van Nistelrooij met 3 uit 5 (0.600 AVG, 2 1B, 1 2B, 3 RBI en 1 R).

Uitslagen:
7-4-2018 Honkbal Pupillen  MULO  Ducks  6-5
BeeBall Major League ROEF!  Ducks  19-23
Honkbal Junioren  Ducks  Gryphons  5-22
Softbal Aspiranten  Gryphons  Ducks  7-4
8-4-2018 Softbal Senioren Dames  Cheetahs DS2 Ducks DS1 0-15
Honkbal Senioren  Ducks H2 Radboud Rangers H1 8-7
Honkbal Senioren  Ducks H1 Starlights H1 6-11
Programma:
14-4-2018 Softbal Aspiranten Ducks  ROEF!  10:30
BeeBall Major League  Ducks  Gryphons Major Dragons 11:00
Honkbal Junioren  Ducks  Boosters  13:00
Honkbal Pupillen  Ducks  Nuenen  13:00
15-4-2018 Softbal Senioren Dames  Ducks DS1 Cardinals DS1 10:30
Honkbal Senioren  MULO  Ducks H1 11:00
Honkbal Senioren  Panters H1 Ducks H2 14:30Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-04-2018
 
 
JRC Ducks - Starlights
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)