Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Recreanten toernooi 2018
 

 

Mooi 29e editie JRC Ducks recreantentoernooi

Honk-en softbalvereniging JRC Ducks kijkt weer terug op een mooi recreantentoernooi wat afgelopen weekend voor de 29e maal plaatsvond.  Op Sportpark Den Wielakker troffen 14 teams vanuit alle windstreken van Nederland elkaar voor een sportieve strijd in 2 poules. Voor het eerst dit jaar met "maar" 14 teams. In voorgaande edities waren er 24 teams verdeeld over 3 poules maar het is niet makkelijk om voldoende teams te vinden die een 2-daags toernooi willen spelen. 

De teams bestaan uit recreantenteams o.a. uit  Dronten, Soest en Veenendaal maar ook gelegenheidsteams van vriendengroepen en families vanuit de eigen vereniging.  De familie Denteneer heeft wegens grondlegger van  JRC Ducks  Leo Denteneer een jarenlange trouwe band met en was gelukkig ook dit jaar weer met het hele gezin aanwezig. Vrijdagochtend werd door vele vrijwilligers Duckantine ingericht en de speelvelden uitgelegd waarbij we ook weer gebruik mochten maken van het rugbyveld van onze buren. In de loop van de dag arriveerden de eerste teams. Langs de velden werden de tenten en caravans geïnstalleerd.

Op de zaterdag werden op een zonnig veld tussen 10 en 17 uur de eerste helft van de wedstrijden gespeeld. Op zaterdagavond was er een gezellige en goed bezochte feestavond voor alle deelnemers, Ducks leden en hun families. 

Op zondag werden de wedstrijden om 10 uur hervat en werd het 2e deel van de wedstrijden gespeeld. Omdat deelnemen belangrijker is dan winnen was het volop vrolijkheid op én langs de velden van sportpark Den Wielakker.Na de prijsuitreiking werd rond half 5 het terrein weer ontruimd van tenten en caravans en keerden de teams moe maar voldaan huiswaarts. 
Dankzij de sportiviteit van de teams, de vele vrijwilligers, samenwerking met de rugby-buren van RC Ducks, ondersteuning van de Boxtelse EHBO én het prachtige zonnige weer is alles soepel en op rolletjes verlopen en kon het weekend niet meer stuk. 
Óp naar editie nr 30 op 28 en 29 september 2019!

Uitslagen:
29-9-2018   Softbal Junioren             Ducks - Catch              3 - 11

Programma: 
6-10-2018   
Beeball Majors               Ducks - Nuenen Lions   11:00 uur
Honkbal Pupillen             Ducks - PSV                11:00 uur
Softbal Senioren Dames  Starlights - Ducks        17:00 uur

7-10-2018   
Honkbal Senioren 1      Ducks - Royals          14:00 uur
Softbal Junioren           Ducks -  Schiedam    11:00 en 13:00 uur  

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


30-09-2018
 
 

JRC Ducks recreanten toernooi 2018

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)