Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks
 

 

JRC Ducks start langverwachte oefenseizoen

Zondag 11 maart was het dan eindelijk zover: de langverwachte start van het oefenseizoen voor Het Eerste van JRC Ducks.Onder coach Rik de Rooij zou de formatie uit Boxtel aantreden tegen oude bekende Roef! uit Moergestel.

Startend werper Yannick Brechenmacher leek wat roestig te beginnen aan de wedstrijd en incasseerde in de eerste inning twee punten op een honkslag, twee keer vier wijd en vier fouten.
In de tweede inning herpakte hij zich en wist hij Roef! in bedwang te houden.
De Boxtelaren beseften dat zij aan de slag moesten en in de tweede inning sloegen zij dan ook hard toe: er werden vier punten binnen geslagen mede dankzij honkslagen van Bram van der Horst, Niels van der Heijden en Brechenmacher.

Aflossend werper Jeroen van Nes deed zijn werk en zette de slagploeg uit Moergestel moeiteloos opzij, waarna Ducks weer aan het werk kon. Mede dankzij een driehonkslag van Thor van den Dool werd de voorsprong uitgebreid naar 6-2.Aan de offensieve kant bleef het stil voor de mannen uit Moergestel waar Ducks overtuigend liet zien wat hun bedoeling was. Op honkslagen van Max Denteneer, Remco van Nistelrooij, Jan van der Wielen, Youri van Dulken, Wijnand Schriemer en Van den Dool scoorden zij maar liefst acht punten, wat de tussenstand naar 14-2 bracht.
Schriemer, de aflossende werper voor Van Nes kwam nog even in de problemen gedurende twee innings maar hield de marge binnen de perken. Roef! kon de stand terug dringen naar 14-8.
De formatie uit Boxtel liet nog van zich horen door nogmaals de voorsprong uit te breiden naar 21-8 op honkslagen van Schriemer, Van der Heijden, Denteneer, Van den Dool, Van der Wielen en Van Dulken.
Denteneer gooide de wedstrijd op slot door een no-hit inning te pitchen en de eindstand van 21-8 was een feit. Al met al een goed gespeelde wedstrijd, met hier en daar nog wat aandachtspunten om aan te werken gedurende het oefenseizoen. 

Volgende week (18-03-2018) treed Ducks aan tegen Stags in  een uitwedstrijd die ingepland staat om 14.30 uur te Etten-Leur.

Uitslagen:

Za 10 maart

beeball majors

Roef!

Ducks

8-14

pupillen hb 

Gryphons

Ducks

3-7

junioren sb

Ducks

Tilburg

18-1

Zo 11 maart

aspiranten sb

Roef!

Ducks 

Roef!

Ducks

dames

Ducks

Nuenen

13-12

heren 2

Ducks

Gryphons

2-11

heren 1

Ducks

Roef!

21-8

Programma:

Za 17 maart

beeball majors

Ducks

Mulo

11.00

aspiranten sb

Ducks

Gryphons

13.30

junioren hb

Kickers

Ducks

12.00

Zo 18 maart

dames

Ducks 

Starlights

11.00

heren 2

Nuenen 4

Ducks 2

11.00

heren 1

Stags

Ducks 1

14.30


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


11-03-2018
 
 
JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)