Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Centrals
 

 

Senioren honkbal Ducks zuur verlies tegen Centrals

Zondag 23 april stond de derde competitie wedstrijd en tevens de tweede thuiswedstrijd op de agenda voor Ducks heren 1 tegen directe concurrent Centrals uit Utrecht. Na vorige wedstrijd nipt te hebben verloren was de formatie uit Boxtel gebrand om te winnen.

Startend werper Yannick Brechenmacher liet in de eerste inning een punt toe, maar de slagploeg van de Boxtelaren toonde initiatief en pakte direct drie punten terug.
Brechenmacher herpakte zich en gooide de daaropvolgende inning stabieler. Ducks breidde de stand uit naar 6-1 wat later door goed slagwerk van de Centrals 6-4 werd. Mede door een tweehonkslag van Remco van Nistelrooij scoorde Ducks nogmaals. 

Brechenmacher kon de gegeven voorsprong helaas niet vasthouden: met alle honken vol werd hij gewisseld voor aflossende werper Jeroen van Nes. Mede door pech moest Van Nes punten incasseren die op de conto van Brechenmacher kwamen. Ducks vocht zich in de negende inning nog terug naar een stand van 10-11 maar door een fout op de honken waren hun kansen verkeken. Een zuur verlies voor de Boxtelaren, op een zonnige dag waar alleen het weer leek mee te zitten.

Uitslagen:
21-4-2018 Honkbal Pupillen PSV PH1 Ducks PH1 3-6
Softbal Aspiranten  Stags AS1 Ducks AS1 5-8
22-4-2018 Honkbal Senioren  Ducks H2 Royals H2

3-4

Honkbal Senioren Ducks H1 Centrals H1 10-11
Softbal Junioren  Adegeest JS1 Ducks JS1 8-5
Programma:
29-4-2018 Honkbal Senioren  Starlights H1 Ducks H1 14:30


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


22-04-2018
 
 
Senioren honkbal Ducks - Centrals
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)