Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - Mulo H1
 

 

JRC Ducks H1 boekt belangrijke overwinning op Mulo H1

Zondag 9 juli stond er een thuiswedstrijd op het programma voor het eerste honkbalteam van JRC Ducks. Zij troffen oude bekende Mulo voor de tweede keer dit seizoen. Het vorige duel was verloren gegaan na een spannende eindsprint van de Helmondse ploeg maar Ducks was gebrand om revanche te nemen. Startend werper Jeroen van Nes moest er even inkomen maar kreeg in de eerste inning geen punt tegen. Ducks daarentegen sloeg meteen toe en scoorde zes punten in de eerste inning, mede door een grand slam van Bram van der Horst.

Mulo liet zien dat het niet zomaar verslagen was en kon mede door twee homeruns inlopen op Ducks.

Met een stand van 8-6 en lopers op het tweede en derde honk sloeg Mike de Ruijter een honkslag waardoor de punten konden scoren, de stand was nu 10-6. Van Nes pitchte goed maar liet toch nog twee punten wat de stand naar 10-8 bracht. Ducks liet de kans om de wedstrijd te beslissen schieten door lopers op de honken achter te laten in de 8e inning, waardoor het spannend bleef. Aflossend werper Yannick Brechenmacher nam het over van Van Nes en gooide de deur op slot. Een belangrijke overwinning voor de Boxtelaren die lieten zien dat zij ook wanneer ze niet hun beste spel spelen nog steeds gevaarlijk zijn. Beste slagman aan de zijde van Ducks was Bram van der Horst.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-07-2018
 
 
JRC Ducks H1 - Mulo H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)