Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Starlights
 

 

Senioren honkbal Ducks geen winst in oefenwedstrijd tegen Starlights

Zondag 25 maart was het weer zover. De formatie uit Boxtel trad aan tegen Starlights uit Schijndel, een heuse derby tijdens het oefenseizoen, en een mogelijke vooruitblik naar de Season Opening.
Startend werper Wijnand Schriemer begon ijzersterk en wist om een honkslag heen te pitchen. 

Ducks kwam redelijk uit de startblokken: honkslagen werden geslagen door Max Denteneer en Jan van der Wielen. Helaas wist Ducks de kansen niet  te verzilveren.In de tweede inning kreeg Schriemer het wat lastiger en moest vier punten incasseren, waaronder een homerun.De slagploeg uit Boxtel had hierop geen antwoord en de score bleef 0-4 na de tweede inning. Jeroen van Nes loste Schriemer af en overtuigde: met wat hulp van zijn veld liet hij niemand toe op de honken. Helaas brak Ducks nog steeds niet door aan slag, en de score bleef onveranderd.

In de vierde inning werd Van Nes een aantal keer goed geraakt en incasseerde drie punten, wat de stand naar 0-7 bracht. In de vijfde inning kreeg hij nogmaals twee punten tegen op drie honkslagen en een veldfoutje. Ducks gaf eindelijk weerwoord en mede door honkslagen van Yannick "The Flying Frenchman" Brechenmacher en Schriemer kwamen er twee punten binnen. 
In de zesde inning incasseerde Van Nes nogmaals een puntje en pakte Ducks er zelf een terug, tussenstand: 3-10.

Aflossend werper Brechenmacher wist om twee honkslagen heen te pitchen en zette de slagploeg van Schijndel opzij. Schriemer wist te scoren op een wilde worp in de gelijkmakende slagbeurt van de inning.
Brechenmacher hield stand in de achtste en incasseerde wederom geen punten.
Ducks kon niets terug doen in de gelijkmakende slagbeurt en Denteneer gooide nog volgens afspraak een halve inning. Helaas slaagde het veld er niet echt in om hem te helpen, maar dat mocht Denteneer niet deren. De eindstand was 4-11, met nog voldoende aandachtspunten voor de ploeg van Rik de Rooij, waar de komende dagen aan gewerkt zal worden.
Volgende week treden de Boxtelaren aan tegen Gryphons uit Rosmalen, de laatste oefenwedstrijd voordat het seizoen begint.

Uitslagen:
Za 24 maart pupillen hb  Starlights Ducks  1-10
junioren sb Ducks Blue Birds 12-10
Ducks Blue Birds 11-10
junioren hb Ducks  Kickers 7-15
Zo 25 maart dames Starlights Ducks  5-8
heren 2 Ducks  Starlights 8-8
heren 1 Ducks  Starlights 4-11
Programma:
Za  31 maart beeball majors Ducks  Gryphons 11.00
aspiranten sb Stags Ducks 10.30
pupillen hb  Ducks Roef! 11.00
junioren hb Ducks Stags 13.00
Zo 1 april dames Brabant Cup in Rosmalen
Eerste Paasdag heren 2 Ducks 2 Nuenen 3 11.00
heren 1 Ducks Gryphons 15.00
Bron: JRC Ducks
Auteur :Yannick Brechenmacher
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


25-03-2018
 
 
Senioren honkbal Ducks - Starlights
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)