Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Mulo - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks verliest uit bij Mulo

De mannen van Ducks stonden tegenover Mulo in Helmond. Na een zwakke opening aan de kant van Ducks begon Mulo al punten te sprokkelen met honkslagen tussen de mannen door, rake klappen op Jeroen van Nes bleken onvermijdelijk.

Pas in de 4e inning begon de slagploeg van Ducks actief te worden en sloegen Thor van den Dool, Jeroen van Nes en Jan van der Wielen de eerste honkslagen aan de Boxtelse kant. 1 punt werd binnengeslagen door een honkslag van Bram van der Horst. Ondertussen stond het 5-1 voor Helmond. "Erg lastig altijd als de grip op de pitcher later in de wedstrijd pas komt, maar gelukkig kwam de grip wel echter helaas te laat!"  Is het commentaar van captain Remco van Nistelrooij. De daaropvolgende inning komen Max Denteneer en Remco van Nistelrooij binnen op een 2 honkslag van Thor van den Dool en is de stand 8-3. In de 7e inning stagneert de stand op 9-3 en weet Ducks dankzij Jan van der Wielen, Bram van der Horst en Niels van der Heijden het spel tot een gelijke stand te brengen. Het spel is nog niet gespeeld voor Ducks! Yannick Brechenmacher betreed de heuvel en laat ook geen punten meer toe.
De 9e inning breekt aan en de stand is gelijk met alle honken vol. Helaas prikt Helmond een bal door het binnenveld en verliest Ducks met 10-9 van de formatie. De heren zijn er op gebrand om Mulo terug te pakken op de returnwedstrijd in Boxtel op. (Beste slagmannen aan Ducks: Jan van der Wielen en Thor van den Dool; 2 uit 5. Beide 1 honkslag en 2-honkslag, .400 avg.)

Bron: JRC Ducks
Auteur : Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


15-04-2018
 
 
Senioren honkbal Mulo - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)