Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Cardinals - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks verliest terecht van Cardinals

Zondag 3 juni stond er een uitwedstrijd voor Ducks op de planning in Oss, Bij Cardinals.
Ducks begon zwakjes aan slag en zag de eerste drie slagmannen uitgaan in de eerste inning.
De startend werper van Ducks liet dit niet zomaar gebeuren en ook hij zette zonder moeite de slagploeg van Cardinals opzij in de gelijkmakende helft van de inning.

In de tweede inning wist de korte stop van Ducks een honkslag te slaan, maar Ducks kwam niet tot scoren, ondanks dat er twee lopers in scoringspositie stonden met nul uit.
Cardinals zette een tandje bij en wist te scoren op een afgedwongen fout.
Ducks had geen antwoord en kwam niet op de honken, terwijl de Ossenaren dit wel deden: in de derde inning kwamen zij twee maal tot scoren op drie honkslagen en twee keer vier wijd.
In de vierde en vijfde inning breidde Cardinals deze voorsprong uit naar 7-0.
De Boxtelaren konden dit natuurlijk niet over hun kant laten gaan en in de zesde inning scoorden zij vier punten: drie op een homerun van de korte stop en één punt op een fout. De tussenstand was 7-4.

In de zevende inning werd helaas de genadeklap uitgedeeld door Cardinals. De voorsprong werd met drie punten uitgebreid en Ducks kon hier niet op antwoorden. De eindstand was bereikt met 10-4.

Al met al geen slechte wedstrijd voor de Boxtelaren, die helaas hun kansen niet konden verzilveren en dat Cardinals er met de terechte winst vandoor zag gaan.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


03-06-2018
 
 
Senioren honkbal Cardinals - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)