Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Centrals - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks boekt ruime overwinning op Centrals

Zondag 15 juli trad Ducks aan in de Bilt tegen Centrals. Ducks begon sterk aan slag en door afgedwongen fouten bij de tegenstander en honkslagen van Jeroen van Nes en Wijnand Schriemer kon Ducks maar liefst vijf punten. Startend werper Yannick Brechenmacher begon sterk en zette drie slagmannen met gemak opzij, mede geholpen door het veld.

Ducks breidde uit met een punt naar 0-6. Meer van hetzelfde gebeurde in de  inning (0-7), terwijl Brechenmacher niets toeliet aan Boxtelse zijde.
In de derde inning scoorde Centrals 2 punten. Centrals bleef inlopen op Ducks, maar de genadeklap werd gegeven door de Boxtelaren in de achtste inning: er kwamen zes punten binnen op honkslagen van Thor van den Dool, Niels van der Heijden en wederom afgedwongen fouten.
Tussenstand was 5-13. 

Centrals trachtte nog een comeback in de tweede helft van de achtste inning maar het bleek niet voldoende. De eindstand was 9-14. Een wedstrijd met bijdragen van zowel een aanvallend als verdedigend sterk Ducks en een verdiende overwinning om de zomerstop in te luiden.

Uitslagen:

15-7-2018

Honkbal Senioren 

Centrals H1

Ducks H1

9 - 14

15-7-2018

Honkbal Senioren 

Kickers H1

Ducks H2

8 - 2


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


15-07-2018
 
 
Senioren honkbal Centrals - Ducks
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)