Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Ducks - Royals
 

 

Senioren honkbal Ducks kansloos tegen Royals

De laatste wedstrijd van het seizoen stond zondag 7 oktober voor de boeg voor de selectie uit Boxtel. Na een stroeve start van beginnend werper Yannick Brechenmacher stond Ducks achter, ondanks mooie honkslagen van Max Denteneer en Jeroen van Nes kwam Ducks niet tot scoren.

"Het is helaas het kryptoniet van Ducks om mannen op de honken achter te laten" verteld coach Rik de Rooij. Verdedigend was de formatie uit Boxtel niet in hun element en stond Brechenmacher 10 punten toe. In de 4e inning kwam Ducks net niet tot scoren toe ondanks de goeie aanval van Brechenmacher. Jeroen van Nes treedde op de heuvel en er volgde 3 innings zonder enige punten. In de 7e inning trokken de Royals door en scoorden nog 10 punten bij. Na een achterstand van 0-20 was het einde wedstrijd in de 7e inning en sluit Ducks het seizoen met de eerste echte zeer negatieve wedstrijd van het seizoen. Ducks eindigt als 6e en gaan volgend jaar, met een nieuwe en sterkere roulatie voor een hogere positie! Ondanks de verloren wedstrijden waren er 4 hiervan met slechts 1 punt verschil. (Beste slagman: Jeroen van Nes, 3 uit 4 avg. .750 )

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-10-2018
 
 
Senioren honkbal Ducks - Royals
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)