Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Maastricht - Ducks
 

 

Senioren honkbal verdiende winst voor Ducks op Maastricht

Zondag 6 mei stond er een uitwedstrijd op het programma voor JRC Ducks heren 1. Dit maal traden de Boxtelaren aan tegen Maastricht. Ducks begon aan slag en mede door honkslagen van Remco van Nistelrooij, Jeroen van Nes en een driehonkslag van Jan van der Wielen kwamen zij driemaal tot scoren. In de gelijkmakende helft van de inning wist Maastricht de drie punten terug te veroveren op startend werper Van Nes. In de derde inning braken de mannen van Ducks door in een inning waar maar liefst vijf punten werden gescoord op honkslagen van Thor van den Dool, Max Denteneer, Van der Wielen en Van Nes.

Van Nes had zich inmiddels herpakt en leek geen wijdbal meer te kunnen gooien. Hij incasseerde hier en daar nog wel een puntje maar dit bleek geen probleem. In de zevende inning bracht Ducks de stand naar 5-13 en de wedstrijd leek gespeeld. In de naslagbeurt van de zevende inning verliep ongelukkig voor Ducks, daar Denteneer een hard geslagen bal door een ongelukkige stuit recht op zijn oog kreeg en geblesseerd het veld moest verlaten om vervolgens richting het ziekenhuis vervoerd te worden. In de nasleep van het ongeluk kon Maastricht nog tweemaal scoren maar de Boxtelaren waren meedogenloos: door een scala aan honkslagen werd de stand verheven tot 7-21 en Van Nes gooide de deur op slot. Een goed verdiende winst voor Ducks, dat ijzersterk speelde en met een goed gevoel de rit naar huis kon maken.

Slagman van de wedstrijd: Thor van den Dool met 5 uit 7 (AVG 0.714, 4 1B, 1 3B, 2 RBI)

Bron: JRC Ducks
Auteur : Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


05-05-2018
 
 
Senioren honkbal verdiende winst voor Ducks op Maastricht
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)