Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren honkbal Starlights - Ducks
 

 

Senioren honkbal Ducks speelt sterk in uitwedstrijd tegen Starlights

Zondag 29 april stond voor Ducks een uitwedstrijd op de planning tegen Starlights. Startend werper Jeroen van Nes begon ijzersterk aan de wedstrijd door in de eerste vier innings geen punt toe te laten. Ducks daarentegen wist wél punten binnen te slaan en scoorde in de derde inning twee punten op vier wijd en een veldfout, om in de vierde inning nogmaals twee punten te scoren op vier wijd, een geraakt slagman en een binnenveld honkslag van Thor van den Dool. 
De Schijndelaren vochten terug en Van Nes moest twee punten incasseren in de vijfde inning op twee honkslagen van Starlights.

De Boxtelaren gaven niet thuis en in de zesde inning werd er maar liefst drie maal gescoord op honkslagen van Max Denteneer, Bram van der Horst en Van Nes.Alles leek goed te gaan tot aan de zevende inning. Door een scala aan fouten en pech lukte het Ducks niet om uit de inning te komen met de voorsprong. Elf punten werden geïncasseerd in een inning waarin werkelijk alles mis leek te gaan. De tussenstand bedroeg 13-7. In de 8e inning kwam Ducks sterk terug door vijf punten terug te pakken en de stand naar 13-12 te brengen maar het mocht niet baten. In de achtste inning pakte de Schijndelaren een punt terug op drie honkslagen en de eindstand was bereikt met 14-12. Een wedstrijd waarin Ducks op een enkele inning na een goede pot speelde maar de winst niet kon verzilveren.

Uitslagen:
29-4-2018 Honkbal Senioren  Starlights H1 Ducks H1

14-12

Programma:
5-5-2018 BeeBall Majors Ducks BM1 Hazenkamp BM1 11:00
Honkbal Junioren  Uden Red Sox JH1 Ducks JH1 14:00
6-5-2018 Honkbal Senioren  Blue Lions Tilburg H2 Ducks H2 10:00
Softbal Junioren Ducks JS1 Ridderkerk Rowdies JS1 12:00
Honkbal Senioren Maastricht H1 Ducks H1 14:30


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


29-04-2018
 
 
Senioren honkbal Starlights - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)