Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pupillen hb Starlights - Ducks
 

 

Pupillen honkbal Ducks ruime overwinning op Starlights

Zaterdag 24 maart de tweede oefenwedstrijd van het seizoen 2018 voor de honkbalpupillen van Ducks.Een wedstrijd tegen de vrienden uit Schijndel, Starlights. Starlights komt dit seizoen nog uit in de 3e klasse, en Ducks in de 2e klasse, daarom was van te voren afgesproken dat  er een halve wedstrijd gespeeld werd volgens de regels van de 3e klasse, en een halve wedstrijd volgens de regels van de 2e klasse.

Het grootste verschil zit 'm in de bal, in de 2e klasse wordt een harde bal gebruikt. In de 3e klasse nog een zachte bal. Door beide teams werd erg goed gespeeld, maar Ducks was vooral aan slag een stuk sterker, en  gaandeweg de wedstrijd liep het verdedigend bij Ducks ook steeds beter. Ook toen met de harde bal geslagen werd, kon men zien dat er veel vooruitgang zit in deze enthousiaste groep.
Ducks sloeg in deze wedstrijd in 4 inningen maar liefst 14 honkslagen, waarvan 1x een tweehonkslag en 1x een driehonkslag (beide door Jesse Vorstenbosch). Er werden in het veld meerdere hele mooie acties gemaakt, en er werd 4x drie slag gegooid door de pitchers Jesse Vorstenbosch, Job vd Burgt, Sam Peters en Olivier Bouman.  Ducks wist deze zeer vriendschappelijke wedstrijd te winnen met 1-10, maar het belangrijkste was, dat de spelers met erg veel plezier en goede inzet op het veld stonden. Het beloofd een erg mooi seizoen te worden, met veel nieuwe ervaringen en mooi honkbal!


Bron: JRC Ducks
Auteur : Mark Peters
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


24-03-2018
 
 
Pupillen hb Starlights - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)