Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks - Maastricht
 

 

Compleet softbal team Ducks verslaan Maastricht

Vier dames uit het softbalteam van Ducks waren na een mooie reis in de VS zondag 13 mei weer terug en het team van de Ducks was weer compleet om de competitie te hervatten! De dames mochten weer vroeg aan de bak voor een wedstrijd tegen Maastricht.

De wedstrijd werd geopend door Janne de Haan die door een fout van Maastricht al meteen het tweede honk kon bereiken.Door een aantal fouten van Maastricht kon Ducks al 3 punten behalen in de eerste inning. Pitcher Inge van Geel maakte een sterke start door de eerste twee slagvrouwen op 3-slag uit te gooien. Het veld maakte vervolgens al snel de derde slagvrouw uit. De pitcher van Maastricht was goed te raken en ook de veldpartij maakte de nodige fouten waardoor de Boxtelse dames de score in de tweede en derde inning wisten uit te breiden naar 8 punten. Door onder andere een prachtigevangbal van korte stop Janne de Haan wisten de dames van Maastricht het honk niet te bereiken.Het doel van Ducks was om de tegenpartij niet te laten scoren en de nul te behouden. In de vierde inning wist er voor het eerst in de wedstrijd een slagvrouw van Maastricht het tweede honk te bereiken. Het puntje werd echter voorkomen doordat Brechtje Smit de derde nul wist te maken.
De vijfde en laatste inning was de slagpartij van Ducks aardig op dreef en werden er nog eens 8 punten binnengehaald.Maastricht had nog één kans aan slag maar de wedstrijd werd al snel beëindigt door een prachtige vangbal van tweede honkvrouw Brechtje Smit.

De eindstand: 16-0 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


13-05-2018
 
 
Senioren softbal Ducks - Maastricht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)