Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Cheetahs- Ducks
 

 

Senioren softbal Ducks DS1 verslaan Cheetahs DS2

Voor de 1e wedstrijd van deze competitie worden de dames van Ducks in Beek bij de Cheetahs verwacht. De wedstrijd wordt door Brechje Smit sterk geopend met een drie honkslag. In de eerste inning maakt Ducks 2 punten. Dan is het de beurt aan Cheetahs, maar door sterk pitchwerk van Inge van Geel en een vangbal van Evelien Gerrits vallen er heel snel 3 nullen.

In de tweede inning begint Ducks sterk en worden er wederom punten binnen geslagen. Door een knappe twee honkslag van Nikki van Nes kunnen Smit en Janne de Haan een punt scoren. Gerrits slaat een vier honkslag en brengt daarbij nog eens twee punten binnen. Cheetahs is weer aan slag, zij krijgen een loopster op de honken maar deze wordt snel naar de dug-out gestuurd door een actie van de Haan en Marthe Schriemer. Tussenstand na de tweede inning: 0-6.

In de derde inning besluiten de dames van Ducks verder uit te bouwen. Zij maken nog eens 6 punten door mooie honkslagen te slaan en door te profiteren van de fouten die er aan de kant van de tegenpartij gemaakt worden. In deze inning maken de dames van Cheetahs aan slag wederom geen kans.

In de vierde inning legt Schriemer een mooie stootslag neer waardoor Kirsten Yocarini op scoringspositie komt. De Haan slaat beide dames binnen. Eindstand na vier inningen: 0-14.


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


08-04-2018
 
 
Senioren softbal Cheetahs- Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)