Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks gelijkspel en winst op Nuenen
 

 

Senioren softbal Ducks gelijkspel en winst op Nuenen
 
 
Na weken lang kruisjes zetten op de kalender, was het eindelijk zo ver. Na een spannende eerste helft van de competitie, spelen de Ducks dames nu mee bij de bovenste vier van de competitie. De eerste wedstrijd na de zomerstop was meteen een dubbel tegen Nuenen dames 1. Beide wedstrijden werden in de thuishaven van Ducks gespeeld.

Senioren softbal Nuenen - Ducks:
  

De eerste wedstrijd was een intensieve opening van de tweede helft van het seizoen. De dames van Nuenen kwamen voor te staan met 2-1 in de eerste inning. De tweede inning bleef de stand onveranderd. Noortje Tak van Nuenen sloeg in de derde inning een ontiegelijk mooie homerun over het hek van het softbalveld, hierdoor stond het begin van de derde helft 3-1 voor Nuenen. De dames van Ducks deden het erg goed in de vierde inning waar ze vijf punten scoorden tegen over de twee gescoorde punten van Nuenen in de vierde inning, waarna Ducks aan kop ging met 7-5. De zesde inning maakte Nuenen nog twee punten en na een mooie zevende inning was de eindstand van de eerste wedstrijd 7-7.

Senioren softbal Ducks - Nuenen:  
De tweede wedstrijd begon met een punt voor Ducks. Nuenen maakte twee tegen punten in de eerste inning waardoor de stand 2-1 was voor Nuenen. Na een aantal mooie acties in het veld van Ducks, waaronder een geweldige vangbal van korte stop Janne de Haan, kon Nuenen geen punten meer scoren tijdens de tweede wedstrijd. Ducks daarentegen maakte vier mooie punten in de vijfde inning en toen er in de zesde inning, met twee honken bezet een mooie homerun werd geslagen door Brechje Smit kwamen er nog drie punten binnen. De eindstand van de wedstrijd was een geweldige 2-12 voor de Ducks. Een super begin van het tweede gedeelte van de competitie! 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Inge van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


02-09-2018
 
 
Senioren softbal Ducks gelijkspel en winst op Nuenen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)