Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Starlights- Ducks
 

 

Senioren softbal Ducks winst op Schijndeldse Starlights

Zondag 25 maart traden de dames van Ducks aan bij het Schijndelse Starlights, de tweede oefenwedstrijd van dit seizoen. De teams kennen elkaar al jaren en zijn erg aan elkaar gewaagd, zo ook weer op deze zonnige dag.In de eerste twee innings wisten de dames van Ducks door sterk veldwerk van Starlights wél op de honken te komen maar kwamen helaas niet tot scoren. Aan de zijde van Starlights lukte het wel om in de eerste inning meteen twee punten te pakken. De tweede inning verliep snel mede door een prachtig dubbel spel gemaakt door korte stop Janne de Haan.

Pas in de derde inning gaf Ducks aan slag wat tegengas, niet alleen in het veld maar ook aan slag was Janne de Haan op dreef, zo werd het eerste puntje gescoord door haar drie honkslag, die daarna binnen geslagen werd door een honkslag van Nikki van Nes. Daarna wisten zij nog drie punten te scoren waar in de gelijkmakende inning Starlights maar één puntje pakte, de voorsprong was teruggepakt en de tussenstand na de derde inning bleek 3-4.

De druk werd flink opgevoerd, in de vierde inning sloegen Nikki van Nes en Inge van Geel beiden een drie honkslag waarop zij ook wisten te scoren. Starlights daarentegen wist niet tot scoren te komen in deze inning. In de vijfde inning kregen ze meer grip op pitcher Inge van Geel, na vier honkslagen wist het sterke team achter haar de punten te beperken tot twee, tussenstand 5-6. Dit mede door een goede tikactie van eerste honkvrouw Marthe Schriemer.
Mede door een verre vier honkslag van Evelien Gerrits kon Ducks echt te laten zien wie er dit keer het sterkst was, in de zevende en laatste inning werden nog snel twee punten gescoord en de eindstand werd 5-8.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Inge van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


25-03-2018
 
 
Senioren softbal Starlights- Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)