Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Wizards of BoZ - Ducks
 

 

Senioren softbal Wizards of BoZ - Ducks eindigt in een gelijkspel

Op zondag 16 september stonden er twee wedstrijden in Bergen Op Zoom op het programma voor de Dames van Ducks, belangrijk om de punten mee naar huis te nemen om in de race te blijven voor het kampioenschap.

De dames van Wizards of BoZ begonnen sterk door al in de eerste inning 2 punten te pakken, Ducks begon ook goed en wist 3 punten te scoren mede door honkslagen door Rianne Boer, Nadia Verbeten en Colette Wind. Halverwege de wedstrijd liepen de punten harder binnen aan de zijde van Ducks dan aan de kant van de dames van Wizards, in de 5e inning was de stand 10-4. Een sterk binnenveld, mooie vangballen in het buitenveld en goed pitchwerk door Evelien Gerrits werd de eindstand 10-7 en was Ducks gebrand om ook de tweede wedstrijd te winnen.

In tegenstelling tot de eerste wedstrijd waarin meteen punten gescoord werden was dit ondanks dezelfde teams een hele andere wedstrijd. Een pitch duel waarin de nullen voor beide teams snel vielen. Het duurde dit keer maar liefst tot de 5e inning tot de eerste twee punten gescoord konden worden door goed uitgevoerde stootslagen door Janne de Haan en Colette Wind, die door hun teamgenoten binnengeslagen werden. Maar de Wizards gaven op hun beurt weerwoord door ook twee maal te scoren er kon niet uitgemaakt worden wie deze wedstrijd het sterkst was, eindstand 2-2.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


16-09-2018
 
 
Senioren softbal Wizards of BoZ - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)