Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Nuenen - Ducks
 

 

Ducks verslaat het nog ongeslagen Nuenen!

Op dinsdagavond 3 juli stond een uitwedstrijd tegen Nuenen dames 1 op het programma. Nuenen was nog ongeslagen, dus we wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden, maar er werd alles op alles gezet om ze te verslaan.

In de eerste inning scoorde Ducks een puntje door een aantal fouten van Nuenen, maar in de tweede inning kwam Nuenen terug en scoorde twee punten door mooie honkslagen. De wedstrijd was meteen aan, want dit kon Ducks niet zomaar laten gebeuren. In de derde inning scoorde Jaidy Vermaesen een punt op een mooie honkslag van Brechje Smit. En in de vierde inning kwam Ducks helemaal op stoom. Door drie honkslagen en een aantal fouten van Nuenen, bedankt nog trouwens, kwamen er maar liefst vier punten binnen. In deze innings gebeurde er niets aan de kant van Nuenen, onder andere door een mooie vangbal van de catcher van Ducks: Rianne Boer. Dus was de stand na vier inningen 2-6.

De vijfde inning brak aan en Ducks en Nuenen scoorden beide een puntje. Door een pitcherwissel aan de kant van Nuenen ging het aan slag bij Ducks in de zesde inning wat minder lekker en Nuenen wist in hun slagbeurt twee puntjes konden sprokkelen, waardoor de stand weer wat dichter bij elkaar kwam te liggen: 5-7. Nu was er nog een inning te gaan, Ducks wist wel alle honken vol te zetten, maar kon helaas niet scoren. Nuenen wist ook niet meer te scoren, waardoor 5-7 ook de eindstand bleef en Ducks de nog ongeslagen koploper van de competitie verslagen had.

Al met al een hele spannende wedstrijd, met veel honkslagen. Dit is ook te zien aan de slaggemiddelden. Maar liefst drie speelsters van Ducks hadden deze wedstrijd een slaggemiddelde van 1.000: Kirsten Yocarini, Brechje Smit en Janne de Haan.Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


03-07-2018
 
 
Senioren softbal Nuenen - Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)