Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Starlights - JRC Ducks
 

 

Senioren softbal Ducks geklopt door Starlights

Op donderdag avond 7 juni is de uitwedstrijd tegen Starlights uit Schijndel gespeeld. Starlights-Ducks dat belooft altijd een spannende wedstrijd te worden. De spanning bleef inderdaad niet uit, het gevreesde onweer gelukkig wel.

Ducks begon sterk aan slag, door een honkslag en twee errors konden de eerste drie slagvrouwen scoren. In de gelijkmakende slagbeurt van Starlights pakten ze een puntje terug. In de volgende inningen werden er nog drie punten gescoord aan de kant van Ducks en nog vijf aan de kant van Starlights, wat de stand op 6-6 bracht. Een nek aan nek race. Aan de kant van Ducks kwamen steeds veel mensen op de honken, maar ze konden helaas niet tot scoren komen. In de derde inning werd de pitcher van Starlights gewisseld, waardoor de Boxtelaren veel moeite kregen met slaan. Tot en met de 7de inning werd er nog maar één puntje gescoord. Starlights had minder moeite met de pitcher en sloeg honkslag na honkslag en zelfs een homerun. Ze wisten hiermee de wedstrijd te beslissen en brachten de eindstand op 11-7. Ducks had alles op alles gezet om te winnen, maar het mocht niet baten.

Bron: JRC Ducks
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-06-2018
 
 
Starlights - JRC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)