Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

First Pitch bij honk- en softbalvereniging JRC Ducks
 

 

First Pitch bij honk- en softbalvereniging JRC Ducks

Op zondag 7 april zal Honk- en Softbalvereniging JRC Ducks het nieuwe honkbalseizoen officieel openen. Om 11.00 spelen de dames hun eerste competitiewedstrijd in de 1e klasse tegen het tweede team van Roef! uit Moergestel. Het eerste team van Roef! komt uit op het hoogste niveau in Nederland, de Golden League en herbergt ook een aantal internationals. Ook het 2e team van Roef! zal een pittige tegenstander zijn voor de dames van Ducks.

Traditiegetrouw zal voor aanvang van de wedstrijd de eerste bal van het seizoen worden gegooid door een bijzondere gast. Meestal wordt deze gast geheim gehouden. Dit jaar wordt daar van afgeweken. De first pitch zal worden gedaan door Rieke Dirks. Rieke heeft een lang verleden bij Ducks als speelster en als coach. Daarnaast is zij coach geweest van Jong Oranje en momenteel is zij actief als trainster bij Roef!, de tegenstander van Ducks. Voor haar grote betekenis voor het softbal in Nederland kreeg Rieke onlangs de Nol Houtkamp award uitgereikt van de Nederlandse honk- en softbalbond KNBSB.
Rieke is in 2017 begonnen met een project om softbal in Nigeria te promoten. Hiervoor verzamelt zij softbalmateriaal bij clubs en geeft ze clinics in Nigeria. Tijdens het evenement bij Ducks kunt u een bijdrage achterlaten voor haar project.

Ducks heeft momenteel een senioren softbalteam, twee senioren honkbalteams en een viertal jeugdteams. De heren honkballers zullen uitkomen in de 2e klasse en proberen dit jaar mee te doen voor het kampioenschap.

Meisjes en jongens kunnen vanaf jonge leeftijd al meedoen. Per leeftijdscategorie gelden aangepaste regels zodat voor iedereen het spel leuk en spannend blijft.
Als je geïnteresseerd bent om zelf eens een bal te komen gooien en slaan dan ben je uiteraard van harte welkom aanstaande zondag. Een keer een meedoen met een training? Stuur een mail naar info@jrc-ducks.nl. Afhankelijk van je leeftijd kunnen we dan laten weten wanneer de trainingen zijn. Iedereen mag gratis 6 trainingen meedoen om te kijken of het bevalt.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


02-04-2019
 
 
First Pitch bij honk- en softbalvereniging JRC Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)