Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks
 

 

First Pitch officiële aftrap van het honk-en softbalseizoen

Zondag 7 april was de officiële aftrap van het honk-en softbalseizoen. Traditiegetrouw met het gooien van een First Pitch door een voor JRC Ducks bijzonder persoon. Ditmaal viel deze eer te beurt aan Rieke Dirks. Rieke is al ruim 40 jaar op het softbalveld te vinden.

De basis hiervoor ligt bij Ducks als speelster, trainster en coach diverse teams. Daarnaast is zij coach geweest van Jong Oranje en momenteel is zij actief bij Roef!, de tegenstander van de wedstrijd waarbij de First Pitch gegooid gaat worden. Voor haar grote betekenis voor het softbal in Nederland kreeg Rieke onlangs de Nol Houtkamp Award uitgereikt van de Nederlandse honk- en softbalbond KNBSB.
Rieke is in 2017 begonnen met een project om softbal in Nigeria te promoten waarvoor zij softbalmateriaal verzamelt bij clubs en ze geeft ook clinics in Nigeria. 


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-04-2019
 
 
First Pitch officiële aftrap van het honk-en softbalseizoen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)