Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honkbal Senioren Ducks H1 - Gryphons
 

 

Zuur verlies Boxtelse Ducks honkballers op Gryphons

Zondag 28 april stond er een belangrijke wedstrijd op het programma van Ducks H1 tegen directe concurrent Gryphons uit Rosmalen. De Boxtelaren leken nog niet helemaal wakker aan het begin van de wedstrijd: in de eerste inning moest startend pitcher Jeroen van Nes twee punten incasseren door een combinatie van veldfoutjes en rake klappen van de tegenpartij.

Van Nes hielp zijn eigen zaak door een puntje binnen te slaan, maar in de 2e inning antwoordden de Bosschenaren direct met nog een punt. Wat volgde was een kat-en-muisspel waarbij beide teams punten sprokkelden en kansen lieten liggen. Aan slag sloegen Jan van der Wielen, Wijnand Schriemer en wederom Van Nes punten binnen, waardoor de stand in de 6e inning 6-4 bedroeg. Het veldspel was flink verbeterd en werd gekenmerkt door puike acties van 2e honkman Max Denteneer en rechtsvelder Kees van Dooremalen. De slotfase was spannend: in de achtste inning trok Gryphons de stand gelijk naar 6-6, maar in de gelijkmakende slagbeurt lieten de Boxtelaren 4 punten optekenen door o.a. honkslagen van Bram van der Horst en Sjors Gevers. In de 9e inning kregen de Bosschenaren echter vat op vervangend werper Yannick Brechenmacher, en zij namen de leiding door ongecontroleerd werpen en een gelijkmakende homerun. Gryphons wist zelf nog eens te scoren en Ducks van scoren af te houden in de gelijkmakende slagbeurt, zodat de wedstrijd verloren ging met 10-11 en de Boxtelaren met een hol gevoel achterbleven.

Uitslagen:
28-4-2019 Honkbal Senioren Ducks H1 Gryphons H1 10-11
Programma:
4-5-2019 Honkbal Pupillen Ducks PH1 All In PH1 11:00
Honkbal Junioren MULO JH1 Ducks JH1 11:45
Softbal Junioren Ducks JS1 Stags JS1 14:00
5-5-2019 Honkbal Senioren Blue Lions Tilburg H2 Ducks H2 10:00
Senioren Dames BA Gophers DS1 Ducks DS1 11:00
Senioren Dames BA Gophers DS1 Ducks DS1 13:10
Honkbal Senioren Ducks H1 ROEF! H1 15:00


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


28-04-2019
 
 
Honkbal Senioren Ducks H1 - Gryphons
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)