Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Ducks H1 - Jeka H2
 

 

Senioren honkbal Ducks H1 ruime overwinning op Jeka:H2

Op Moederdag kwam Jeka uit Breda op bezoek bij JRC Ducks H1. Kees van Aarle startte op de heuvel voor Ducks en begon erg sterk: pas in de derde inning van de wedstrijd kreeg hij een honkslag tegen nadat hij in 2 innings niemand op de honken had toegelaten.

Ducks kon in de openingsfase echter ook nog geen potten breken aan slag, alhoewel zij dreigender waren. In de derde inning werd de ban gebroken: korte stop Sjors Gevers sloeg een hoge homerun en daarmee bedroeg de stand 2-0. Pitcher Van Aarle bleef sterk op de heuvel en incasseerde pas in de zevende inning het eerste punt van de Bredanaren. De score bedroeg toen weliswaar al 6-0: in de vijfde inning tekenden de Boxtelaren vier punten bij door onder andere honkslagen van Jan van der Wielen, Bram van der Horst en opnieuw Gevers. In de achtste inning had vervangend werper Yannick Brechenmacher slechts één taak: de wedstrijd in het slot gooien. Dat lukte: hij kwam de laatste twee innings ongeschonden door. Ducks had er nog wat puntjes bijgesprokkeld, waardoor de eindstand 10-1 bedroeg. De wedstrijd werd vooral gekenmerkt door uitstekend werpen en goed veldspel: er werden gedurende de hele wedstrijd geen veldfouten gemaakt door de Boxtelaren.

Bron: JRC Ducks
Auteur :Wijnand Schriemer
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


12-05-2019
 
 
JRC Ducks H1 - Jeka H1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)