Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Honkbal Senioren Ducks H1 - Stags H1
 

 

Honkbal Ducks H1 verslaan Stags H1

Zondag 26 mei stond er een thuiswedstrijd op de planning voor de mannen van Ducks tegen Stags uit Etten-Leur. Startend werper Yannick Brechenmacher begon niet sterk en moest vijf punten incasseren op vier honkslagen en twee veldfouten. In de gelijkmakende helft van de inning pakte Ducks twee punten terug op twee tweehonkslagen van Max Denteneer en Rignald Cicilia, en een honkslag van Thorsten van den Dool.

In de tweede inning drukte Stags door en scoorde twee punten op twee fouten, waarbij eerste honkman Wijnand Schriemer geblesseerd uitviel. In de derde inning pakte Ducks wederom twee punten na her veld goed te hebben dicht gehouden op een tweehonkslag van Van den Dool en een homerun van Sjors Gevers: met een klein beetje hulp van de wind wist hij de bal over het hek te lepelen. De heren uit Boxtel hielden daarna het veld goed dicht en pakte weer een punt via een homerun van Jan van der Wielen de achterstand te verkleinen tot 6-7.  
Aflossend werper Jeroen van Nes moest in de vijfde inning twee punten incasseren op twee honkslagen en een fout, waardoor Stags weer uitliep.

In de zesde inning pakte Ducks weer een punt terug, maar pas in de zevende inning braken zij los: op vier honkslagen van respectievelijk Mike de Ruijter, van der Wielen, Van den Dool en Cicilia gevolgd door een homerun van Bram van der Horst waardoor de stand 12-9 bedroeg. In de achtste inning werd de wedstrijd gewonnen. Op honkslagen van Denteneer, Van den Dool en Cicilia, en een homerun van De Ruijter kwamen vijf punten binnen, waarna Gevers de winnende punten binnen sloeg met een honkslag, waardoor de eindstand 19-9 bedroeg.

Beste slagman aan de zijde van Ducks: Rignald Cicilia met 4 uit 5 (3 1B, 1 2B, 1 RBI en 2 R).

Uitslagen:
25-5-2019 Honkbal Junioren Ducks JH1 TwinsKickers 11 - 7
Honkbal Aspiranten Zeeuwse Honk AH1 Ducks AH1 11 - 10
Honkbal Pupillen Nuenen PH2 Ducks PH1 8 - 4
Softbal Junioren Ducks JS1 Orioles JS1 14 - 6
26-5-2019 Honkbal Senioren Ducks H2 Twins H3 4 - 9
Dames Twins DS2 Ducks DS1 17 - 7
Honkbal Senioren Ducks H1 Stags H1 19 - 9
Dames Twins DS2 Ducks DS1 7 - 4
Programma:
1-6-2019 Honkbal Pupillen Ducks PH1 Gryphons PH2 11:00
Honkbal Junioren Maastricht JH1 Ducks JH1 14:00
2-6-2019 Honkbal Senioren Jeka H4 Ducks H2 10:00
3-6-2019 Honkbal Aspiranten Ducks AH1 Starlights AH1 19:00

 

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


26-05-2019
 
 
Honkbal Senioren Ducks H1 - Stags H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)