Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal Ducks DS1 - Domstad Dodgers DS1
 

 

Softbal Ducks laat zien dat ze kunnen winnen van Domstad Dodgers

Op zondag 23 juni stond er voor Dames 1 van Ducks een dubbel gepland tegen Domstad Dodgers uit Utrecht. De dames van Domstad begonnen als gasten aan slag en maakten al meteen wat punten, maar ook aan de zijde van Ducks werd een punt gescoord in de eerste inning.

In de tweede inning werd aan beide kanten gescoord, waardoor de tussen stand 4-6 werd. Door goed pitchwerk van Inge van Geel bleven de dames uit Utrecht van scoren verstoken terwijl Ducks daarentegen 3 punten maakte. Daardoor kwam Ducks voor te staan met 7-6. In de vierde inning haalde Domstad Dodgers 2 punten maar in de slagbeurt van Ducks  lieten de dames van Ducks hen deze voorsprong niet behouden en scoorde maar liefst 7 punten. De tussenstand werd daardoor 14-8. Domstad Dodgers gaf zich echter nog niet gewonnen en er liepen 3 punten binnen waar Ducks in deze inning haar 14 punten hield. Mede dankzij een mooie vangbal van linksveldster Colette de Wind werden er geen punten gescoord door Domstad Dodgers terwijl Ducks nog wel een punt wist te maken In de zevende inning maakte de dames van Domstad Dodgers het op de valreep nog spannend door 3 punten te scoren waardoor de eindstand 15-14 was

De tweede wedstrijd ging aan de zijde van Ducks een stuk minder. De dames kwamen niet goed op de honken en er werden door de speelsters van Domstad Dodgers veel punten gemaakt. Ondanks 2 mooie vangballen Ducks' derde honkvrouw Rachel Koeyers en midveldster Ilon van Gurp eindigde deze wedstrijd na de 4e inning met ditmaal de winst voor Domstad Dodgers, 3-14 was de einduitslag. 
Volgend weekend reizen de dames af naar Beek waar zij te gast zijn bij Cheetahs. Eerder dit seizoen hebben beide teams al kennisgemaakt waarbij Cheetahs beide wedstrijden won maar Ducks wil daar heel graag laten zien dat ze wel degelijk kunnen winnen, zo hebben ze vandaag laten zien!

Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


23-06-2019
 
 
Softbal Ducks DS1 - Domstad Dodgers DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)