Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren softbal Ducks DS1 - VF Pirates DS1
 

 

Senioren softbal Ducks DS1 geen winst op VF Pirates DS1

Zondag 7 juli speelden de dames van Ducks tegen VF Pirates uit Amsterdam. De dames waren erop gebrand de 'winningstreak' voort te zetten. Afgelopen weken wisten ze namelijk al 4 punten bij elkaar te sprokkelen wat leidde tot een 3e plek in de poule.

In de eerste slagbeurt van Pirates lieten zij al direct zien welke kwaliteiten zij in huis hebben. De eerste slagvrouw sloeg namelijk een verre driehonkslag in het linksveld waardoor Ducks goed wakker werd geschud. De daarop volgende slagvrouwen werden dan ook snel uitgemaakt waardoor de schade beperkt werd tot slechts één punt. Aan slag lukte het Ducks niet goed om grip te krijgen op de pitching van Pirates. Helaas voor Ducks was Pirates in de eerste wedstrijd zowel aan slag als in het veld een maatje te groot. Zij wisten in de tweede inning maar liefst 7 punten binnen te halen. Aan Ducks zijde werden wat wissels doorgevoerd, maar dit mocht helaas niet baten. De wedstrijd eindigde met een stand van 0-12. 

Ducks was echter nog niet verslagen. Ze wisten dat het lastig zou worden om twee wedstrijden te winnen. Om die reden was pitcher Inge van Geel dan ook nog niet in actie gekomen. Door sterke pitching van Inge van Geel ondersteund door een goede verdediging aan Ducks-zijde bleef de stand tot de zevende inning 0-1. Een spannende wedstrijd dus waarbij Ducks opnieuw een overwinning aan voelde komen. In de zevende inning wist Pirates echter nog drie punten te scoren met verschillende mooie honkslagen. Pirates wist dat de dames van Ducks veel moeite had met hun startende werper. Dit was dan ook een reden om haar opnieuw in te zetten. Het plan van Pirates lukte en Ducks wist helaas niet meer tot scoren te komen. Eindstand: 0-4. 

Beste slagvrouw aan Ducks-zijde: Nikki van Nes met een slaggemiddelde van 0.750.
De dames mogen nu even genieten van een welverdiende zomerstop. Op 1 september spelen de dames hun volgende (uit)wedstrijden tegen Sparks.

Uitslagen:
2-7-2019 Honkbal Pupillen All In PH1 Ducks PH1 11 - 7
5-7-2019 Honkbal Senioren Ducks H2 Blue Lions Tilburg H2 0 - 11
6-7-2019 Honkbal Pupillen Ducks PH1 Royals PH1 6 - 11
Honkbal Junioren Uden Red Sox/GHSV JH1 Ducks JH1 13 - 9
Softbal Junioren Ducks JS1 Orioles JS1 10 - 8
7-7-2019 Honkbal Senioren Seven Hills H1 Ducks H2 11 - 5
Dames Ducks DS1 VF Pirates DS1 0 - 12
Dames Ducks DS1 VF Pirates DS1 0 - 4
Honkbal Senioren Hazenkamp H2 Ducks H1 15 - 7
Programma:
13-7-2019 Honkbal Junioren Ducks JH1 MULO JH1 14:00


Bron: JRC Ducks
Auteur : Rianne Boer
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


07-07-2019
 
 
Senioren softbal Ducks DS1 - VF Pirates DS1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)