Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Softbal Twins DS2 - JRC Ducks DS1
 

 

Senioren softbal Ducks DS1 tevreden ondanks verlies op Twins DS2

De dames van Ducks lukte het de eerste 2 innings niet goed om door het binnenveld te slaan en daardoor op de honken te komen. Dit lukte de Twins wel gelijk met een paar honkslagen en daardoor stonden ze na de eerste Inning met 7 punten voor.  In de tweede inning wist Twins geen punten te scoren door goed veldwerk van Ducks.  In de derde inning kwamen er 3 speelsters van Ducks op de honken en 2 daarvan wisten te scoren waardoor het 7-2 stond.
Twins wist in de derde inning ook weer punten te scoren door een 3 honkslag en wat foutjes van het veld aan de kant van Ducks waardoor het 13-2 kwam te staan.
In de vierde inning had Ducks de smaak te pakken en kwamen er veel mensen op de honken doordat ze nu wel door het binnenveld sloegen en wisten zo  5 punten te scoren waardoor de stand 13-7 werd. Helaas waren dit niet genoeg punten om nog aan een vijfde inning te beginnen omdat Twins in de vierde inning nog 4 punten scoorden en het door de mercy-rule einde wedstrijd was.

De tweede wedstrijd liet Ducks zich niet kennen en begonnen de eerste inning nu gelijk met slaan van een paar honkslagen waardoor ze nu met 0-2 voor stonden. Ook scoorde Twins in deze inning 2 punten waarmee de beide teams gelijk op gingen. De tweede Inning stonden er ook weer veel mensen op de honken maar dit leidde helaas niet tot punten voor Ducks. Vervolgens werd er een goede tweede inning in het veld gespeeld waardoor er al snel 3 nullen vielen aan de kant van Ducks.  Helaas vielen de nullen daarna ook snel maar wist Ducks wel 1 puntje te scoren waardoor het 2-3 stond. Twins bleven niet achter staan en maakte het meteen weer 3-3.  De vierde Inning scoorde Ducks weer 1 puntje waardoor het 3-4 stond. Vervolgens vielen de 3 nullen weer snel in het veld maar hadden de Ducks wel 1 homerun tegen waardoor het weer gelijk kwam te staan. Daarna konden de dames van Ducks nog wel een paar keer op de honken komen maar dat leverde in de vijfde, zesde en zevende inning helaas geen punten meer op. Twins sloeg daarna ook een homerun met 2 mensen op de honken waardoor de eindstand 7-4 is geworden.

Coach Willem Termeer was ondanks het verlies toch tevreden: "Vooral met de 2e wedstrijd heb ik een prachtige pot softbal gezien. Helaas viel het aan het einde nét verkeerd. Er zijn grote stappen vooruit gezet. Ik hoop na de zomer toch wel wat wedstrijden te kunnen pakken. Dan wordt de competitie in 2 geknipt en spelen de zwakkere broeders onderling. Of het genoeg is om ons te handhaven is dan de vraag".


Bron: JRC Ducks
Auteur :Helma van Geel
Meer JRC Ducks honkbal nieuws >>>>


26-05-2019
 
 
Softbal Twins DS2 - JRC Ducks DS1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)