Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschap
 

 

Succesvolle eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschap

Op zondag 2 september werd de dorpskern van Liempde omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena en werden de Eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen gehouden. Verspreid over het hele dorp worden maar liefst 20 jeu de boules-banen aangelegd, allemaal met dezelfde ondergrond. Maximaal 64 teams, bestaande uit twee personen, streden via een poulesysteem om de wisseltrofee, maar er zijn ook prijzen voor de drie beste duo’s.

Het centrum van Liempde werd omgetoverd tot een Frans dorpsplein vol muziek en gezelligheid. De bezoekers werden verwelkomd door de vrolijke klanken van het draaiorgel van Gerard Schalkx.
Kinderen konden zoals stoepkrijten op straat, een aparte baan waarop kinderen kunnen boulen en ook een hapje en drankje ontbreken niet. Bij de horecalocaties kon de uitslagen live gevolgd worden via schermen en op alle terrassen klinkt een vrolijk muziekje. Het was niet alleen leuk om mee te doen, maar zeker ook gezellig om te komen kijken en de spelers aan te moedigen. Het werd een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met een Frans tintje. Een gezellige familiedag voor jong en oud!

DE WINNAARS:
1. Joep en Ruud vd Broek
2. Karel Voets en Jan Habraken
3. Harry en Tijn vd Loo


Meer algemeen nieuws >>>>


02-09-2018
 
 
Succesvolle eerste Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschap
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)