Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sakura Boxtel districtskampioenschappen judo -12
 

 

Sakura Boxtel enerverend districtskampioenschappen judo -12

Afgelopen weekend zijn er 6 kinderen van Sakura-Boxtel naar het districtskampioenschappen geweest voor judo. Ze hebben enorm goed hun best gedaan, Tara v.d. Brand sleepte een 2e plaats in de wacht, Emma Bouman een 3e, Bo v.d. Brand een 4e En Steven Mollink, Mart van Esch en Lienne Sluiter hebben mooi judo laten zien. Helaas was voor hun de tegenstand iets te groot.
20 oktober, Clinic Sanne Verhagen.

Op donderdag 20 oktober, gaf Sanne Verhagen (Olympisch Judoka 2016) een clinic voor 1 van onze groepen. Op uitnodiging van GRIPP kwam ze een aantal dingen vertellen over het wedstrijdjudo en gaf ze een paar tips en trucs. De kinderen vonden het geweldig en ze waren behoorlijk zenuwachtig om haar te ontmoeten. Het was zeker voor herhaling vatbaar en dan speciaal voor de wedstrijdjudoka’s.
22-23 oktober Doshu Weekend in Brussel.

Ook voor de Aikidoka’s was het een enerverend weekend, zij zijn met een delegatie naar de kleinzoon van de oprichter van Aikido geweest. Met wel 1500 Aikidoka’s stonden ze op een mat van 10.000 m2. Ze hebben les gehad van verschillende leraren en getraind met mensen van over de hele wereld.
Tot 30 oktober is er nog herfstvakantie en daarna is iedereen weer welkom om te komen trainen.

Auteur Pascal en Carianne
Meer judo nieuws >>>>


23-10-2016
 
 
Sakura Boxtel districtskampioenschappen judo -12
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)