Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sakura sluit seizoen 2016
 

 

Sakura sluit seizoen 2016 af met een judokamp

Afgelopen weekend was ons jaarlijkse judokamp. Dit jaar stond het volledig in het teken van op de mat staan. Vrijdag avond meteen een pittige training met wel 38 judoka┬┤s waarvan de jongste 4 jaar was en de oudste 12. Daarna disco en kampvuur, en dan natuurlijk slapen op de judomat!
Zaterdag was er ook nog een dag vol activiteiten, de groep werd in tweeen gesplitst, de ene ging een mooie speurtocht lopen en de andere groep ging judoen. Wel 2 uur achter elkaar. Daarna was het wisselen. Na de lekkere lunch kregen we een gast/les van Theo Hendriks die een speciale kata/training in elkaar gezet had. Bijzondere worpen in een bijzonder jasje. We hebben bijvoorbeeld levend angry birds gespeeld.

Na nog 1,5 uur trainen was het tijd voor de aikido, ook hier stond jong en oud samen op de mat. Marco Zanting van de stichting Aikikai Aikido Ryushinkan verzorgde een leuke en leerzame les die zorgde voor veel plezier. Ondertussen werd de BBQ voorbereid. Want we hadden meteen na het weekend een afsluiting van het jaar voor onze leden.

We hadden mooi vlees, en VERDE Boxtel had voor ons mooie schalen met salades en andere heerlijkheden verzorgd. Wel 100 man waren aanwezig, het was een feest!
Natuurlijk konden we dit niet gerealiseerd krijgen zonder onze enorme groep aan vrijwilligers en mensen die spontaan inspringen, hiervoor nogmaals bedankt.
Wij zeggen volgend jaar weer!

 

Auteur Pascal en Carianne
Meer judo nieuws >>>>


17-06-2016
 
 
Sakura sluit seizoen 2016
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)