Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Clubkampioenschappen Sakura
 

 

Spannende wedstrijden clubkampioenschappen Sakura

Dit weekend waren de clubkampioenschappen van Sakura in Boxtel. Het waren weer daverend spannende wedstrijden. Sommige wedstrijdjes duurde zelfs 9 minuten. Dit was zeer uitputtend, maar alle judoka’s hebben ontzettend goed gestreden.

In iedere leeftijdscategorie waren er afgevaardigden, de jongste was 5 en de oudste 15. Zo was er altijd iets spectaculairs te zien. Het evenement was goed bezocht, ouders opa’s en oma’s tantes en ome en allerlei andere geïnteresseerden konden genieten van het zien van hun judoka.
Als beloning kregen alle kinderen een aandenken (medaille) en de prijswinnaars een mooie beker.
Iedere jaar is het weer een feest, en dat is alleen mogelijk omdat Sakura hulp krijgt van fantastische vrijwilligers en familie die zich belangeloos inzetten. Van mensen achter de bar en keuken, tot fotograven en scheidsrechters op de mat. BEDANKT.

Het Seizoen is nu bijna aan het einde gekomen maar meteen aan het begin van het nieuwe seizoen hebben we weer volop activiteiten. Meteen in 1 van de eerste weken JUDOKA en BBQ dus mocht je dat leuk vinden, probeer dan voor de vakantie nog een les uit, krijg een mooie korting op het inschrijven.
Tot snel

Auteur Pascal en Carianne
Meer judo nieuws >>>>


25-06-2017
 
 
Clubkampioenschappen Sakura
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)