Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kanovereniging “de Pagaai” uit Boxtel.
 

 

Activiteiten van kanovereniging “de Pagaai” uit Boxtel.

Kanovereniging De Pagaai is dit seizoen van 2017,  bezig om vele kanoërs te vermaken met het bekende Rondje Boxtel. De Pagaai heeft al vele bezoekers mogen verwelkomen, op hun tot Parel van Boxtel gekroonde activiteit met hun rustieke accommodatie, gelegen aan de Voetboog 7. Waar naast een deskundige uitleg omtrent de te varen route, alsmede de doorgang van de glijgoot en de overige  spelregels,  de kanoërs een relaxte en ontspannende tocht over de Dommel te laten beleven. Mede daardoor is de agenda dan ook regelmatig volgeboekt. Diverse  solo-vaarders en groepen weten de weg naar De Pagaai te vinden om Boxtel van een geheel andere kant te ervaren via de 9.5 km lange route over de Dommel. Het ‘’rondje Boxtel’’ is nog te varen tot eind September. Vertrek zaterdag en zondag tussen 10.00 uur - 14.00 uur. Voor info bel : 06-20082982 (na 18.00 u). Reserveren voor het “RONDJE BOXTEL”  kunt u via het inschrijfformulier op  de website:
www.depagaai.nl

Jaarlijkse happening zaterdag 9 september 2017 ’ Boxtel by night ’’

Een van de hoogtepunten van het seizoen van De Pagaai, is naast  ‘BOXTEL BY NIGHT’ de Munseltocht waarbij de bewoners van de woonzorgroep de Munsel een tochtje over de Dommel maken met hiervoor speciaal omgebouwde kano's tot een catamaran, waarbij de rolstoelers kunnen worden vervoert ,richting de Hooibrug. Ook neemt de club wederom deel aan het spektakel over de Dommel, het zogenaamde Dommeltheater op 24 september met als thema: niet is wat het lijkt wordt gehouden. Tevens verzorgt de kanovereniging in november op allerheiligen de lichtjestocht, vanaf Kasteel Stapelen tot het centrum bij de Zwaanse brug. Maar eerstvolgende activiteit is Boxtel By Night, waarbij de voorbereidingen al in volle gang zijn. Tijdens deze activiteit kunnen de kanoërs met verlichtte kano’s het rondje Boxtel varen. Deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via inschrijfformulier op www.depagaai.nl . Na reservering krijgen de ingeschreven deelnemers, de nodige info per mail en kan men op zaterdag 9 september vanaf 18.00 uur de kano komen voorzien van versiering en verlichting , waarna omstreeks 21.00 uur het startsein wordt gegeven voor  ‘’rondje Boxtel by night’’. De kosten van deze activiteit  bedragen 7.50 euro p.p. en bij deelname met eigen kano 5.50 euro p.p.  Tijdens deze avond worden alle bruggen voorzien van sfeervolle verlichting , evenzo het clubgebouw en de omgeving van de Pagaai, Voetboog 7. De bewoners die langs de Dommel wonen worden verzocht om hun tuin mede te voorzien van verlichting. Enkele buurtverenigingen hebben hier spontaan zelfs een jaarlijks festijn van gemaakt . De mooist verlichtte tuin komt in aanmerking voor een leuke attentie. Op diverse plaatsen aan de Dommel, zal muziek te horen zijn en bij het clubhuis speelt livemuziek , door de red river band vanaf 19.30 uur tot het vertrek van de deelnemers.  Bij terugkomst kunnen deelnemers en bezoekers nog nagenieten onder het genot van een hapje van de aanwezige BBQ en een drankje.dit muzikaal ondersteund door een DJ.
voor info tel.: 06-20082982 na 18.00 uur.
Inschrijven : website : www.depagaai.nl

Auteur Frans van de Wiel


14-07-2017
 
 
Activiteiten van kanovereniging “de Pagaai” uit Boxtel.
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)