Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

 Vaarseizoen “Rondje Boxtel”
 

 

 Vaarseizoen “Rondje Boxtel” van kanovereniging de pagaai 2018

Nadat vrijwilligers van kanovereniging de pagaai, het afgelopen voorjaar allerlei klussen hebben uitgevoerd, zoals onderhoud aan de kano’s, hun clubhuis en het snoeien van de buiten accommodatie, is het vaarseizoen weer van start gegaan met het alom bekende “Rondje Boxtel”. het rondje Boxtel, met een afstand van ongeveer 9 km  kan in 2.5 uur worden gevaren.

De tocht voert u langs allerlei bezienswaardigheden: classic park, kasteel stapelen, centrum van Boxtel, de befaamde glijgoot met zijn 35 meter lengte en Selissen met het oude slachthuis, Heerewaerde, met als middelpunt de Geitenwei en waterschap de dommel. verder treft u tijdens het varen allerlei dieren op de route zoals zwanen, eenden en waterhoentjes. soms kun je de schotse hooglanders tegenkomen. ook tref je langs de meanderende dommelkant vissers aan. Zoals je ziet een ontspannende en relaxte activiteit voor jong en oud. niet voor niets vernoemd onder de parel van Boxtel. deze kanotocht is te maken op de zaterdagen  en zondagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur.  Om doordeweeks te varen, ( voor groepen ) is het aan te raden om een afspraak te maken. tel: 0620082982 ( na 18.00 uur ). het clubgebouw van de pagaai ligt aan de voetboog 7. van hier vertrekken de kanoërs en komen ze ook weer terug.

Zoals je ziet zijn er allerlei mogelijkheden om na gemaakte afspraak er een gezellige dagje van te maken voor o.a. uitjes van scholen, bedrijfsuitjes, familiedag, sport of buurtverenigingen. eventueel is er na het varen een gezellig samenzijn in het clubhuis met de mogelijkheid voor een barbecue of iets dergelijks.

activiteit: rondje Boxtel per kano
vertrek vanaf: clubhuis de pagaai, de voetboog 7 Boxtel
start tussen: 10.00 uur en 14.00 uur (zaterdag en zondag)
doordeweeks :  voor groepen op afspraak .
kosten: 7 euro per persoon
info:  tel.: 0620082982 ( na 18.00 uur )   clubhuis  tel.: 0411671022

Auteur Frans van de Wiel
Meer algemeen nieuws >>>>


08-06-2018
 
 
 Vaarseizoen “Rondje Boxtel”
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)