Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Broers Karssemakers beide op ere podium
 

 

Broers winnen beide clubwedstrijd in Biest-Houtakker & Alphen
Clubwedstrijd Biest-Houtakker

Een magere opkomst zondag 27 mei, zowel in de 65cc als in de 85cc klasse. In de training werd er besloten Stef mee te laten rijden in de 85cc klasse om hier alsnog was concurrentie te vinden. Echter klaar met de training was ook hier van weinig concurrentie te spreken en besloot Stef gewoon mee te rijden in de 65cc klasse. Kay zette een redelijke training neer tussen de grote wielen en kwam met een goed gevoel van de baan af

Het starthek van de eerste manche viel en beide jongens waren goed weg, Stef nam de kopstart met Rick Bouman achter zich en Kay op een derde plaats. Stef was vrijwel gelijk weg en reedt een redelijke manche zonder bedreigingen van de andere rijders. Ook Kay reedt redelijk rond op een derde plaats totaal en eerste van de 65cc kleine wielen. In de tweede manche opnieuw Stef de kopstart en Kay op een derde plaats door de eerste bocht. De eerste paar ronden bleef de tweede man Stef redelijk volgen maar later liep Stef toch weg en won de manche. Kay reedt niet zo als we van hem gewend waren maar wist toch ook deze manche als derde over de finish te komen van alles en eerste in zijn klasse.


Clubwedstrijd Alphen

Ook maandag 28 mei een magere opkomst in de 65cc klasse. In de training gingen beide jongens netjes rond en hadden zin in de manches. Met de start van de eerste manche was het Stef die de kopstart nam en Kay keurig op een tweede plaats. Stef was snel weg van de rest en zijn broertje Kay reedt onbedreigd op een tweede plaats. Stef won met 1:26minuten met Kay achter zich op een tweede plaats. De tweede manches was een kopie van de eerste manche, Stef kopstart en zonder enige moeite naar de finishvlag gereden. Opnieuw gewonnen dus met meer dan 'n minuut voorsprong met Kay achter zich.

Zondag allebei twee keer gewonnen, en vandaag ook beide jongens twee keer eerste! Een druk lang pinksterweekend achter de rug met over het algemeen zeer goede resultaten! A.s. weekend staat Stef achter het starthek voor de derde wedstrijd om het Europees Kampioenschap in Halle!

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


28-05-2012
 
 
Kay Karssemakers
 
 
Bekijk de video >>>>

28-05-2012
 
 
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
Bekijk de video >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)