Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers Axel
 

 

Kay kent wisselend MX-Weekend in Axel & Vlissingen


Het weekend zaterdag 30 juni en 1 juli stonden er voor Kay twee wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen op het programma. Zaterdag in Axel, een zware baan, Kay had het erg moeilijk en wist er niet meer dan beide manches een elfde plaats uit te halen. Op zondag gingen we verder in Vlissingen, een harde baan waar de kleine Boxtelnaar beter presteerde met een vijfde en zevende plaats in de manches!

Axel:

in de tweede ronde wist hij een tijd van 2:38min op de klok te zetten die goed was voor een zesde tijd.

In de eerste manche was de reactie aan het starthek goed, Kay was goed weg en op een mooie tweede plaats kon hij de wedstrijd beginnen.. In de eerste ronde kwam de jonge rijder als derde door en moest in de tweede ronde twee plaatsen afstaan en ging verder op de vijfde positie. Deze positie had Kay stevig inhanden totdat hij in de vierde ronde ten val kwam. Hiermee werden vele plaatsen verloren en op een dertiende plaats werd de wedstrijd hervat. In de overige rondes werd er nog even terug gereden naar een zevende plaats maar doordat Kay in de enalaatste ronde opnieuw ten val kwam was meer dan een elfde plaats niet haalbaar.

De start van de tweede manche was een stuk minder, Kay dook rond de middenmood door de eerste bocht maar wist gelijk een aantal plaatsen goed te maken en kwam zodoende de eerste ronde op een zevende plaats door. Deze manche kwam Kay niet lekker in z'n ritme, dit was ook duidelijk aan het resultaat te zien. Ook nu kwam hij in de enalaatste ronde ten val en verloor hij nog even drie plaatsen mee en kwam op een teleurgestelde elfde plaats over de finish..

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>

 


01-07-2012
 
 
Kay Karssemakers
 
 
Bekijk de foto`s >>>>
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)