Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers 13e Markelo
 

 

Kay Karssemakers op plaats tien de vakantie in.Zondag 8 juli gingen we naar Markelo waar het Nederlands kampioenschap jeugd verder ging. Dit was de laatste wedstrijd voor de vakantieperiode. Voor Kay was dit opnieuw een wedstrijd tijd om snel te vergeten. In de eerste manche kwam hij niet verder dan slechts een dertiende plaats. De tweede manche werd door de aanhoudende regen afgelast.

In de training lag het circuit van Markelo er zeer goed bij. Kay zat toch niet geheel lekker op de motor en kwam ditmaal niet verder dan een negende tijd.Het was flink gaan regenen en ook voor de eerste manche hielt dit niet op. Kay koos het achtste hekje aan de binnenkant van het starthek. De reactie was goed en Kay leek bijna een kopstart gaan te nemen. Als tweede dook hij door de eerste bocht en wist dit een halve ronde vast te houden. Daarna werd hij gelijk verschillende plaatsen terug verwezen en kwam de eerste ronde op een vijfde plaats door. Ook deze plaats kon hij niet veiligstellen en rijdend op een zesde plaats kwam hij in de derde ronde ten val.

Dit duurde allemaal erg lang en kostbare plaatsen werden hier verloren zodat Kay pas op een vijftiende plaats langs startfinish kwam. Kay wist niet veel plaatsen meer winst te boeken en kwam na een slecht gereden manche als dertiende over de finish.Door de aanhoudende regen was de baan een groot modderpoel geworden, hierdoor kon er niet voorkomen worden dat de tweede manche werd afgelast en de uitslag van de eerste manche tevens de dag uitslag was.

Met een dertiende plaats dus vandaag zakt Kay één plaatsje in het Kampioenschap en staat momenteel op een tiende plaats. Op 26augustus gaat het kampioenschap verder op het circuit van Amersfoort.

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


 
 
 
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)