Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Top 3 Kay Karssemakers in MON Lottum
 

 

Top 3 resultaat voor Kay Karssemakers in MON Lottum


Afgelopen zaterdag 8 september stond de 8-jarige Kay Karssemakers achter het starthek in Lottum waar een MON Wedstrijd verreden werd. Met de eerste manche kwam Kay rijdend op een tweede plaats ten val en kwam als vijfde over de finish. De tweede manche ging een stuk beter en hier werd Kay netjes tweede.
In de training verkende Kay goed het aangelegde circuit van Lottum. De jonge rijder zag het vandaag wel zitten en kwam met een goed gevoel van de motor af.

Met de start van de eerste manche reageerde Kay goed op het vallen van het starthek en dook als vierde rijder in de eerste bocht. Door het goed doorrijden naar de tweede bocht stoote hij door naar een tweede positie en kwam de eerste ronde ook op deze plaats langs start/finish. De Boxtelaar reed netjes op een tweede plaats kort achter de leider totdat hij in de tweede ronde ten val kwam en een aantal plaatsen moest plaatsgeven. Als zevende man kon hij de manches hervatten en reed in het ressende deel van de manche nog terug naar een vijfde plaats. Niet geheel tevreden kwam hij van de motor..
De start van de tweede manche was niet goed. Kay zat er niet lekker bij en was rond een plaatsje of acht bij de eerste bocht. Door het hard en goed doorrijden naar de tweede bocht kwam hij ineens op een derde plaats rijdend. De eerste doorkomst was het Kay die op een tweede plaats reed met de derde man kort achter hem. Deze wist Kay goed achter zich te houden en in het midden van de wedstrijd liep hij zelfs even in op de kopman. De manche was te kort om een aanval in te zetten en met een tweede plaats in de tweede manche was hij best tevreden!
Met een vijfde plaats in de eerste manche en een tweede plaats in de tweede manche word Kay derde in het dag klassement. Een redelik resultaat wat natuurlijk altijd beter kan..

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


08-09-2012
 
 
Kay Karssemakers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)