Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers Vlissingen
 

 

Kay kent wisselend MX-Weekend in Axel & Vlissingen


Het weekend zaterdag 30 juni en 1 juli stonden er voor Kay twee wedstrijden om het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen op het programma. Zaterdag in Axel, een zware baan, Kay had het erg moeilijk en wist er niet meer dan beide manches een elfde plaats uit te halen. Op zondag gingen we verder in Vlissingen, een harde baan waar de kleine Boxtelnaar beter presteerde met een vijfde en zevende plaats in de manches!

Vlissingen

De training, erg wennen, gisteren een dikke zandbak en vandaag een harde baan.. Kay kwam niet gelijk lekker in zijn ritme en wist er niet meer dan een tiende tijd uit te halen..In de eerste manche reed Kay een nette manche die na een spannende race werd afgesloten op een vijfde plaats, in de tweede manche was de start iets minder, het rijden opzich ging wel redelijk maar meer dan een zevende plaats kon hij er deze manche niet uithalen.

Met gisteren in Axel twee maal een elfde plaats, en vandaag een vijfde en zevende plaats waarmee hij net langs de prijzen eindigd en zesde dagtotaal word blijft hij op een negende plaats staan in het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen. Echter zijn de verschillen klein en zijn de rijders zeer aan elkaar gewaagd! a.s. Zondag gaat het kampioenschap verder in Markelo!

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>

 


30-06-2012
 
 
Kay Karssemakers
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)