Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef en Kay Karssemakers 2012
 

 

Stef & Kay bedanken iedereen voor seizoen 2012!


2012 zit er alweer op. Een crossseizoen waarin Stef en Kay beide de overstap maakte naar een nieuwe klasse, veel geleerd hebben & plezier hebben gehad, Bedankt!
Kay stapte als Nederlands Kampioen 50cc 2011 over op de 65cc kleine wielen. Een seizoen met een nieuwe uitdaging, een seizoen waarin hij enorm veel positieve dingen heeft laten zien, een seizoen waarin enorm veel geleerd is en een seizoen waarin hij erg veel plezier heeft gehad! De 8-jarige Kay sluit 2012 met een zeer verdiende zevende plaats in het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen af, wist verschillende MON Wedstrijden te winnen en werd hij Clubkampioen in zowel Oirschot als Rosmalen.

Stef die als vice Nederlands Kampioen 65cc kleine wielen 2011 een stapje hoger op ging in 2012 naar de 65cc grote wielen in het Nederlands Kampioenschap en nieuw in 2012 de EK's in de 65cc klasse ging rijden. Een seizoen met een enorm sterk deelnemersveld, zowel in het Nederlands Kampioenschap als in het Europees Kampioenschap, een seizoen met een nieuwe uitdaging, een seizoen met ups en downs, een seizoen waarin enorm veel geleerd is, en niet te vergeten, een seizoen waarin ook Stef enorm veel plezier heeft gehad! De 11-jarige Stef sluit ondanks z'n gebroken scheenbeen die hij opliep op het EK in Schwedt 2012 met een elfde plaats in het Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen af. In het Europees Kampioenschap 65cc NW werd hij viertiende met een zeer sterke EK in Halle en Bielstein waar hij top 5 plaatsen wist te pakken, bij de MON werden verschillende wedstrijden op zijn naam geschreven en werd hij Clubkampioen in Oirschot en tweede in Rosmalen.

Met deze resultaten kijken we terug op een mooi en sportief seizoen. We willen iedereen bedanken die ons in 2012 gesteund heeft, iedereen die voor ons langs de baan stond en heeft aangemoedigd!

http://www.youtube.com/watch?v=1XCBOWbjh9w

Bedankt! We hopen dat 2013 een net zo mooi en sportief seizoen gaat worden!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


15-12-2012
 
 
Stef en Kay Karssemakers
 
 
 
 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)