Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers Heeswijk & Oirschot
 

 

Boxtelse Stef wint de wedstrijden in Heeswijk & Oirschot


Stef Karssemakers uit Boxtel heeft in het weekend van 20 en 21 oktober beide dagen goede resultaten weten te behalen. Zaterdags stond de rijder uit Boxtel achter het starthek in Heeswijk waar hij na ontzettend spannende manches twee keer de winst te behalen. Zondags reed Stef in Oirschot waar hij opnieuw beide manches als winnaar over de finish kwam.

Zaterdag lag de baan in Heeswijk er goed bij. Vandaag was opnieuw zijn grootste concurrent voor volgend jaar aanwezig en dat bracht een enorme strijd tussen beide rijders. In de training liet Stef goede dingen zien en ging vol goede moed naar de manches! Met de start van de eerste manche was het Stef die de kopstart nam en vervolgens met Raivo Dankers in het achterwiel het bos in verdween. Met de eerste doorkomst had Stef de leiding altijd nog in handen met Raivo kort in het achterwiel. Er ontstond een enorme strijd tussen deze twee rijders en hadden het tempo constant hoog en jaagt zo met zijn twee├źn het circuit rond. In de vijfde ronde moest hij even de koppositie afstaan aan Raivo, Stef blijft zijn koppie erbij houden en nam vervolgens in de laatste ronde terug de leiding over en wist met Raivo in het achterwiel als winnaar over de finish te komen!

In de tweede manche mocht Stef als eerste oprijden naar het starthek. Vervolgens werd er opnieuw de kopstart genomen door Stef en ook dit maal was het Raivo Dankers die in het achterwiel van Stef het bos in verdween. Met de eerste doorkomst waren het drie rijders die op kop lagen met Stef aan de leiding, Raivo kort in het achterwiel en Loeka op een derde plaats. De Boxtelaar bleef enorm constant rijden en wist de koppositie in handen te houden. Raivo bleef jagen in het achterwiel van Stef, Stef hielt zijn koppie erbij en wist na een enorm spannende manche opnieuw als winnaar te finishen! Super gereden!

Vandaag in Heeswijk niet alleen de eerste, maar ook de tweede manche Gewonnen! Dagtotaal Wint Stef in Heeswijk, Stef heeft enorm goede dingen laten zien en super tevreden gaan we een dag later naar Oirschot!

Zondag waren we in Oirschot, er was een mooi deelnemersveld van achtentwintig rijders naar Oirschot gekomen, in de training bleek al snel dat Stef vandaag niet echt tegenstand zou hebben en met vier seconde sneller dan de tweede man gingen we er een mooie dag van maken! In de eerste manche ging Stef helemaal aan de buitenkant van het starthek staan, het starthek viel en doordat Stef enorm lang zijn gas open hielt begon hij als leider aan de wedstrijd. Gelijk in de eerste ronden kwam hij al met een enorme voorsprong door en ronde na ronde werd dit met gemiddeld zo'n vijf seconde vergroot en na een constante wedstrijd gereden te hebben kwam hij met meer dan een halve minuut voorsprong als winnaar over de finish!

Met de start van de tweede manche was het opnieuw Stef die de kopstart nam en gelijk een voorsprong opbouwde ten opzichte van de rest van het deelnemersveld. Deze manche was een kopie van de eerste manche. Stef reed een zeer nette manche en reed erg sterk. Met een mooie voorsprong wist hij ook deze manche te winnen!

Met vandaag twee manchezege ‘s Wint Stef ook in Oirschot! Stef heeft vandaag lekker gereden en tevreden keren we na een weekend crossen terug richting huis! Volgend weekend rijdt Stef twee dagen in Dongen, zaterdag WBMC en zondag een MON wedstrijd.

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


22-10-2012
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
Video Open Clubwedstrijd Oirschot: >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)