Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers Valkenswaard
 

 

Best behaalde NK resultaat voor Stef in Valkenswaard!


Stef Karssemakers stond zondag 16 september achter het starthek voor de laatste NK Jeugd wedstrijd van het seizoen. Dit keer op Valkenswaard welke baan Stef wel degelijk ligt! Dat was in de tijdtraining te zien waar hij een nette derde tijd op de klok reed. In de eerste manche pakte hij een goede start en werkte een nette manche af op een tweede plaats. In de tweede manche moest Stef van ver komen en wist zich naar voren te knokken en kwam op een derde plaats over de finish.
Voor Stef vandaag een baan waar hij wel van houd. De afgelopen weken hier ook nog eens wezen trainen dus dat moest wel goedkomen vandaag! In de training voelde Stef zich al lekker op dit zware GP Circuit. Doordat Stef pas als twaalfde rijder aan de training mag beginnen moest hij eerst heel wat rijders voorbij om echt een snelle tijd neer te kunnen zetten. Halverwege kom hij in een klein groepje terecht en rijd op zich geen verkeerde tijden. In één van zijn snelste ronde tijden levert hij door een klein foutje alsnog een halve seconde in maar neemt hiermee wel een vierde tijd in handen!

De start van de eerste manche was goed. Door het lang doorrijden komt Stef als tweede rijder door de eerste bocht en neemt een bocht later de leiding over. halverwege de eerste ronde werd Stef gepasseerd door Rick Elzinga en rijdend op een tweede positie kwam hij de eerste ronde door. Midden in de wedstrijd ontstond er een groepje van zo'n drie rijders, Stef reed nog sterk op een tweede plaats met de derde en vierde man kort achter zich. Deze wist Stef knap achter zich te houden en na een constant gereden manche kwam hij zeer tevreden als tweede over de finish!

Voor de tweede manche kende de Boxtelaar een zeer slechte start, vanuit de middenmoot moest Stef zich naar voren werken. Zo gezegd zo gedaan, Stef zat lekker op de motor, reed een zeer strakke wedstrijd en wist ronde na ronde rijders te passeren en belande zo op een derde plaats. Het gat naar de tweede man werd Stef verkleind maar de afstand was veel te groot om deze dicht te rijden en Stef werd op een derde plaats afgevlagd!

Met een tweede en derde plaats in de manches behaalt Stef vandaag zijn beste NK Resultaat van 2012! Dag totaal word hij netjes derde en sluit hiermee het seizoen bij de NK 65hoge wielen toch nog een beetje positief af! In het kampioenschap eindigde hij elfde doordat hij zeven manches moest missen door een gebroken scheenbeen!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


16-09-2012
 
 
Stef karssemakers
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)