Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers Groesbeek
 

 

Boxtelse Stef Karssemakers wint MON in Groesbeek


De Boxtelnaar Stef Karssemakers stond zaterdag achter het starthek in Groesbeek. Afgelopen week is Stef met de KNMV Selectie wezen trainen in Frankrijk waar Stef op de baan in Schweyen twee dagen veel heeft geleerd. Vandaag in Groesbeek nam hij in de eerste manche de kopstart en reed vlekkeloos naar de overwinning toe. In de tweede manche kende hij een slechte start maar kwam snel aan de leiding en won ook de tweede manche!

Training: In Frankrijk afgelopen week hard getraind op een harde baan, veel geleerd en dus vol goede moed naar Groesbeek. In de training liet Stef gelijk goede dingen zien en reed zijn rondje zoals we van hem gewend zijn. Tevreden kwam hij van de motor.

1e manche: De reactie op het starthek was goed en met een mooie kopstart begon Stef gelijk als leider aan de wedstrijd. In de eerste ronde kwam hij al met een kleien voorsprong door en reedt een zeer constante manche. De aanwijzingen nam Stef goed aan en reedt netjes naar de overwinning toe!

2e manche: De start was deze keer wat minder. Stef moest vanuit een plaatsje of vijf naar voren rijden en kwam de eerste ronde alweer als tweede rijder door. Kort achter de leider gingen ze samen de tweede ronde in en nog geen halve ronde later wist Stef de aanval met succes in te zetten en de leiding over te nemen. De jonge crosser reed opnieuw zeer strak rond, wist netjes te springen en constant te rijden! Met dit resultaat kwam hij opnieuw als winnaar over de finish en kwam tevreden van de motor af!

Met twee overwinningen Wint Stef vandaag in Groesbeek. Zeer tevreden over vandaag!

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


25-08-2012
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
Bekijk de video >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)