Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers NK Winterswijk
 

 

Stef Karssemakers in de Top 5 op het NK Winterswijk


Ook Stef stond afgelopen zondag achter het starthek in Winterswijk waar de voorlaatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap werd verreden. In de tijdtraining trainde hij een vierde tijd en keer uit naar de wedstrijd. In de eerste manche werkte hij een nette manche af en kwam als vierde over de finish. In de tweede manche was zijn werken goed voor een vijfde plaats wat algemeen een vijfde plaats opleverde!;

Met het verkennen van de baan begon Stef aan de vrije training. Dit verliep goed en toen de tijdtraining startte verhoogde hij gelijk zijn tempo, Stef kon zijn concurrenten goed volgen en met een mooie vierde tijd in de tijdtraining kwam hij tevreden van de motor!

Voor de eerste manche begeeft Stef zich in de fuik en maakte een startplaatsje klaar. Als vierde rijder mocht hij oprijden naar het starthek, de reactie was goed toen het starthek viel en als vierde rijder door hij door de eerste bocht. In de eerste ronde moest hij één plaatsje prijsgeven en kwam als vijfde rijder door. Gedurende tweede en derde ronde was hij bezig om de vierde man voorbij te komen en met succes werd deze gepasseerd. Stef liep vervolgens weg van de vijfde man en werkte daarna een constante manche af op de vierde positie!

Gebrand om een goed resultaat in de tweede manche was de reactie aan het starthek goed en als derde rijder kon hij aan de wedstrijd beginnen. De eerste doorkomst reed hij knap op een derde plaats met de vierde en vijfde man achter zich. Verder in de manche kon hij deze niet achter zich houden en Stef werd terug verwezen naar een vijfde positie. Redelijk tevreden werd hij op een vijfde plaats afgevlagd!

Met een constante wedstrijd vandaag en beide manches in de top 5 geëindigd werd hij vijfde in het dag klassement. In de tussenstand doet Stef niet meer mee om de punten doordat hij vier wedstrijd heeft gemist door een blessure. Het weekend van 15/16 september is de laatste wedstrijd tijd om het Nederlands Kampioenschap in Valkenswaard!

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


09-09-2012
 
 
Stef karssemakers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)