Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers wint Mon Heeswijk
 

 

Kay Karssemakers wint in Heeswijk en gaat ook op jacht naar de MON Titel!

Kay Karssemakers heeft zaterdag 12 oktober in Heeswijk tijdens de voorlaatste wedstrijd van het MON kampioenschap beide manches weten te winnen. De 9-jarige Laurense Motors KTM-rijder Won beide manches en zette hierdoor weer een stap dichterbij de MON Titel. Het had de afgelopen dagen flink geregend, maar ondanks de regen lag de baan er goed bij in Heeswijk. In de training reedt Kay echter niet zoals we van hem gewend waren en kwam niet tevreden terug van de motor.

Met de start van de eerste manche was de reactie op het starthek goed, Kay nam geen kopstart maar doordat hij de binnenbocht kort nam en flink door reed nam hij gelijk de leiding in handen. De Boxtelaar reed een constante manche ondanks dat de tweede man hem toch sterk bleef volgen. Toen de tweede man twee ronden voor het einde van de wedstrijd ten val kwam had Kay opeens een enorme voorsprong en werkte vervolgens een gecontroleerde manche af en won.

Ook de start van de tweede manche was niet verkeerd. Op een tweede plaats dook Kay door de eerste bocht en ook nu wist hij al vrij snel de leiding in de wedstrijd over te nemen. Vervolgens wist hij dit keer iets sneller een gaatje te slaan op de tweede man in de wedstrijd en werkte opnieuw een gecontroleerde manche af.

Met een dubbel manchezege Won Kay opnieuw in Heeswijk. Met de Winst vandaag heeft hij zestien punten winst gepakt op de leider in het kampioenschap en dat betekend dat Kay de nieuwe leider in het MON kampioenschap 65cc kleine wielen is met een minimaal verschil van twee punten op de tweede man. Op 27 Oktober staat de laatste wedstrijd van de MON op de kalender in Dongen. Hier kan Kay dus mits hij een eerste en tweede plaats in de manches behaalt ook de MON titel 65cc kleine wielen binnen halen!

 

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


12-10-2013
 
 
Kay Karssemakers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)