Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers in NK 65cc Den Dungen
 

 

Dubbelslag voor Kay Karssemakers in NK 65cc Den Dungen

Kay Karssemakers uit Boxtel heeft zaterdag tijdens de tweede wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen in Den Dungen beide manches op zijn naam weten te schrijven. Kay reed in zowel de eerste als de tweede manche een foutloze wedstrijd en won beide manches met een enorme voorsprong.

In de training voelde Kay zich gelijk thuis op het harde circuit van Den Dungen. De 8-jarige ging gelijk lekker rond op het harde circuit, doordat de sterke concurenten van Kay naar het EK in Finland waren wist hij de ruime snelste tijd op de klok te zetten die zo'n 3,5sec sneller was dan de tweede man. Toen het starthek van de eerste manche naar beneden klapte, reageerde Kay enorm snel en dook als eerste de eerste bocht in. Gelijk had hij het juiste ritme te pakken en de juiste lijnen gevonden. De 8-jarige Boxtelaar kon gelijk een grote voorsprong uitbouwen en reed onbedreigend naar de overwinning toe met een enorme voorsprong van zo'n 28 seconde.

Ook in de tweede manche reageerde Kay goed op het vallen van het starthek en wist opnieuw kopstart te pakken. Ook in deze manche had hij al vrij snel een mooie voorsprong uitgebouwd en ook deze manche was de kleine boxtelaar te sterk voor het achtentwintig koppige deelnemersveld.

Met een dubbele mancheoverwinning Won Kay het dagklassement in Den Dungen. In de tussenstand om het Nederlands Kampioenschap heeft hij zijn voorsprong verder weten uit te bouwen. Aankomende donderdag rijden we een MON Jeugd wedstrijd in Stein, Zondags gaat het Nederlandse Kampioenschap verder op het circuit van Rosmalen!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


05-05-2013
 
 
Kay Karsemakers NK den Dungen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)