Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef en Kay Karssemakers
 

 

Stef en Kay Karssemakers sluiten succesvol motorcross seizoen 2013 af

2013 zit er voor Stef & Kay Karssemakers alweer op, een jaar waarin er enorm veel is gebeurd, een jaar om niet te vergeten en een jaar waar we succesvol op terug mogen kijken.
De pas 8-9 jarige Kay reedt dit jaar in het Nederlands Kampioenschap 65cc kleine wielen. Een jaar waarin we voor een top 3 klassering gingen. Echter bleek Kay veel meer als dit in zich te hebben en z’n droom kwam beetje maar beetje opnieuw dichterbij. Al Won de kleine Boxtelaar de ene na de andere NK Jeugd wedstrijd, de titel is pas binnen als de strijd gestreden is, en zo wist Kay ook. Natuurlijk waren er ook tegenslagen, valpartijen, diskwalificaties en mechanische problemen, ook Kay heeft het allemaal meegemaakt. Maar hij bleef sterk en onze kleine man stond ieder weekend weer achter het starthek, ieder weekend verbaasde hij ons weer en iedere keer liet hij toch weer zien wie hij is. ’N jaar met super mooie wedstrijden, de strijd met de concurrenten en de vechtlucht in dat kleine 8-9 jarige ventje om altijd maar één ding te willen, winnen! Geen tweede of derde plaats, want ojee, dan was het feest in de tent, één ding telde voor hem, winnen! Na het hele jaar gestreden te hebben kwam de dag, het NK in Halle, een dag die we niet snel meer vergeten, Kay pakte de Titel! Hij mag zich de Nederlands Kampioen 65cc kleine wielen van 2013 noemen!

Naast Kay heeft ook Stef een seizoen achter de rug waarbij er heel veel is gebeurt. Vierde geworden in het Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen, waarbij hij verschillende wedstrijden wist te winnen. Maar doordat we kozen voor de EK wedstrijden miste hij acht manches voor het NK. De EK wedstrijden waar we eigenlijk heel veel pech hebben gehad. Het EK in Heerde, Stef reedt op kop, bougie dop eraf… Enorm balen. Het zat hem niet mee, maar toch, het EK in Randers, voor al zijn strijden werd hij hier toch met een hele mooie derde plaats beloond, waardoor hij zichzelf had gekwalificeerd voor de finale van het Europees Kampioenschap 65cc in Matterlay Basin. Maar vanzelf, nee dat ging het zeker niet, hard voor moeten strijden en enorm veel pech gehad! Naast het EK mocht hij ook nog eens naar het Junior Wereld Kampioenschap 65cc in Jinin, Tsjechië. Een hele mooie ervaring die we toch maar mooi hebben meegemaakt, en ook dit zullen we niet snel vergeten! Wat een ervaring!
Maar niet te vergeten, iedereen die er iedere week weer voor ons stond, de sponsoren, familie, vrienden en alle mensen om ons heen, super! Zonder hen, was dit zeker niet gelukt! Wat hebben wij een mooi jaar gehad, 2013 vergeten wij niet!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


12-12-2013
 
 
Stef en Kay Karssemakers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)